Wanneer is het nodig om een traprenovatie uit te laten voeren?

Tijd voor een traprenovatie

Tijdens een traprenovatie wordt de trap hersteld of vernieuwd. De huidige trapstructuur wordt niet veranderd, maar hij komt er wel als nieuw uit te zien. Bij Van der Weck Vloeren kunt u terecht voor een specialist die zo’n traprenovatie uitvoert. Maar wanneer is het eigenlijk nodig om een traprenovatie door een van onze vakmensen uit te laten voeren? Wij vertellen er in dit blog meer over.

Traprenovatie bij beschadiging

Wanneer een trap versleten of beschadigd is, kan er eerst gekeken worden of het de trap hersteld kan worden zonder een volledige renovatie. Wanneer dit niet het geval is, wordt de huidige structuur gerestaureerd. Wanneer u contact opneemt met Van der Weck Vloeren voor een beschadigde trap, komt onze vakman eerst bij u langs om de schade te bekijken. De oude treden worden opgemeten en er wordt een afspraak gepland om de traprenovatie uit te voeren. Tijdens de renovatie worden nieuwe treden aangebracht op of over de bestaande treden. In de meeste gevallen is de klus al binnen een dag geklaard!

Nieuwe look voor uw trap

Er wordt niet alleen gekozen voor een traprenovatie wanneer de bestaande trap versleten of beschadigd is. Soms is het ook gewoon tijd voor iets nieuws! Met een traprenovatie krijgt de trap weer een compleet nieuwe uitstraling. Dit kan een grote invloed hebben op het interieur. Niet alleen zorgt een traprenovatie ervoor dat de trap er weer als nieuw uitziet, maar het is ook mogelijk om te kiezen voor een nieuw materiaal dat de trap een heel andere uitstraling geeft. Veel mensen kiezen er dan ook voor om een traprenovatie uit te laten voeren wanneer ze gaan verbouwen, renoveren of verhuizen. De specialist van Van der Weck Vloeren gaat aan de slag met verschillende soorten materialen om voor een trap te zorgen die helemaal bij de rest van uw woning past. Zo kunt u bijvoorbeeld een trap laten renoveren met tapijt, PVC of laminaat. Neem contact op voor de mogelijkheden!

Van der Weck aan de slag met de traprenovatie

Is uw trap beschadigd of wordt het wel eens tijd voor een nieuwe look? Laat de specialist van Van der Weck Vloeren dan een traprenovatie uitvoeren! Neem contact op voor meer informatie via het contactformulier hier op de site, bel 033-2584727 of stuur een mail naar info@vanderweckvloeren.nl. Wij helpen u graag verder.