Waarom vloerverwarming in nieuwbouw?

Gaat u een nieuwe woning bouwen of kopen? Dan kunt u ervoor kiezen om vloerverwarming in uw nieuwbouwwoning te laten leggen. Vloerverwarming leggen in nieuwbouw heeft een aantal voordelen. Zo is vloerverwarming een energiezuinige verwarmingsmethode, zorgt vloerverwarming voor een gelijkmatige warmteverdeling en heeft u dankzij vloerverwarming geen storende radiatoren meer in huis. Van der Weck Vloeren vertelt u graag meer over de voordelen van vloerverwarming in nieuwbouw, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken voor uw nieuwe huis.

De energiezuinigheid van vloerverwarming

Er wordt vaak voor vloerverwarming in nieuwbouw gekozen, omdat vloerverwarming zeer energiezuinig is. Vloerverwarming verspreidt de warmte gelijkmatig en heeft een lagere warmteafgifte dan radiatoren, waardoor vloerverwarming efficiënter kan werken. Dat resulteert in lagere kosten. Door vloerverwarming ook nog eens te combineren met een warmtepomp, wordt uw energieverbruik nog lager.

Gelijkmatige warmteverdeling

Radiatoren verspreiden de warmte vanuit één punt. Er moet dus behoorlijk gestookt worden om een ruimte warm te krijgen met radiatoren. Vloerverwarming biedt u een gelijkmatige warmteverdeling over het gehele vloeroppervlak. Dit zorgt voor een aangename temperatuur in de gehele ruimte. Vloerverwarming in nieuwbouw biedt u optimaal comfort.

Weg met de radiatoren!

Vloerverwarming wordt onder de vloer geïnstalleerd. Dit biedt u mogelijkheden voor het indelen van uw interieur. U bent vrij om uw meubels te plaatsen waar u maar wilt, zonder dat u rekening hoeft te houden met verwarmingsbronnen. Dat is bij radiatoren wel anders. Radiatoren nemen behoorlijk veel ruimte in beslag. Wilt u een nieuwbouwwoning zonder radiatoren? Dan is vloerverwarming in nieuwbouw de beste keuze voor u!

Van der Weck Vloeren: specialist in vloerverwarming voor nieuwbouw

Wie vloerverwarming in nieuwbouw wil laten leggen, kan terecht bij Van der Weck Vloeren. Dan geniet u binnen korte tijd al van een warme vloer! Voor een relatief lage prijs heeft u bij ons al een verwarmde vloer. Daarbij beschikken wij over goede monteurs met jarenlange ervaring die uw vloerverwarming zonder moeite installeren. Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen? Bel naar 033-2584727 of stuur een e-mail naar info@vanderweckvloeren.nl of laat een bericht voor ons achter via het contactformulier. Wij van Van der Weck Vloeren helpen u graag met het realiseren van vloerverwarming in uw huis.