Vouwgordijnen Amersfoort

Van der Weck Vloeren Amersfoort: voor speelse vouwgordijnen

Geef sfeer aan uw interieur met stijlvolle en speelse vouwgordijnen. De mooiste vouwgordijnen voor uw woning vindt u bij Van der Weck Vloeren in Amersfoort. Wij zijn specialist op het gebied van vloeren, gordijnen, raamdecoratie en traprenovatie. De vouwgordijnen die wij leveren staan bekend om hun uitstekende kwaliteit, functionaliteit en prachtige uiterlijk. Onderstaand leest u meer over ons ruime assortiment vouwgordijnen in Amersfoort. U kunt natuurlijk ook direct contact met ons opnemen voor meer informatie. Of breng voor inspiratie en advies op maat over onze vouwgordijnen een bezoek aan onze showroom in Amersfoort.

Voor elke stijl
Omdat de keuze eindeloos is in stoffen, transparantie, kleuren en motieven, is er voor elke ruimte in je huis een perfect vouwgordijn samen te stellen.

Uitstekend te combineren
Vouwgordijnen kunnen uitstekend gecombineerd worden met voiles of gordijnen, zonder dat het saai wordt.

Zonwerend & Isolerend
Warmte en zonlicht buiten houden of juist toelaten; de keuze is aan jou. Met een (gevoerd) vouwgordijn kun je alle kanten uit.

Afspraak is afspraak
Meet- en montage service
Interieuradvies op maat
CBW erkend

Vouwgordijnen van Van der Weck Vloeren

Met vouwgordijnen voor uw woning kiest u voor een goed sfeervol alternatief voor ‘gewone’ gordijnen of andere raamdecoratie. Door het stofgebruik vallen vouwgordijnen iets soepeler en speelser dan bijvoorbeeld een rolgordijn. Vouwgordijnen passen in elke interieur, of dat nu landelijk, modern of industrieel is. Ook zijn vouwgordijnen uitstekend toe te passen in uw woonkamer, slaapkamer of badkamer. Onze maatwerk vouwgordijnen zijn eenvoudig te bedienen en kunnen in elke positie worden gezet om lichtinval en privacy te bepalen. De horizontale lijnen in het vouwgordijn benadrukken de breedte van het raam.

Bezoek onze showroom!

Wilt u direct meer informatie of de mogelijkheden weten? Vrijblijvende offerte ontvangen of een deskundig advies op maat? Maak dan eenvoudig online een afspraak. We zullen vervolgens zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Inmeten, ophangen, adviseren? Wij doen het voor u!

Om er zeker van te zijn dat uw vouwgordijnen perfect worden opgehangen, komen wij bij u langs om alles zelf in te meten. En daarna komen we de vouwgordijnen ook bij u ophangen. Heeft u advies nodig bij het bepalen van de stofkeuze? Ook daar helpen we u mee. Bijvoorbeeld als u vouwgordijnen wilt combineren met (over)gordijnen.

Voordelen van vouwgordijnen

  • Voor elke stijl: er is een vrijwel eindeloze keuze in stoffen, transparantie, kleuren en motieven, waardoor voor elke ruimte in uw huis het perfecte vouwgordijn te maken is.
  • Uitstekend te combineren: vouwgordijnen kunt u uitstekend combineren met voiles of gordijnen, zonder dat het saai wordt.
  • Zonwerend en isolerend: vouwgordijnen houden warmte en zonlicht buiten, of laten het juist toe; dat bepaalt u helemaal zelf. Met een (gevoerd) vouwgordijn heeft u veel opties.

Vouwgordijnen in Amersfoort kopen

Wilt u meer weten over de mogelijkheden, de kwaliteit en ons aanbod van vouwgordijnen in Amersfoort? Of wilt u een geheel vrijblijvende offerte aanvragen voor het op maat laten maken van vouwgordijnen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op deze website, of bel 033-258 47 27. Mailen kan ook naar info@vanderweckvloeren.nl. Voor topkwaliteit vouwgordijnen in Amersfoort gaat u naar Van der Weck Vloeren.