Voordelen van interieuradvies op maat

Interieuradvies bij Van der Weck Vloeren

Heeft u een nieuwe woning of nieuw bedrijfspand gekocht en moet het nog ingericht worden? Of zijn er ruimtes die wel weer eens een opfrisbeurt kunnen gebruiken? Schakel dan de hulp in van Van der Weck Vloeren voor professioneel interieuradvies. Veel mensen denken dat interieuradvies alleen is weggelegd voor mensen met veel geld, maar dat is zeker niet het geval! Onze experts staan klaar om iedereen te helpen, bij kleine of grote opdrachten. Lees daarom snel van welke voordelen u kunt profiteren.

Aandacht voor uw wensen

Een interieuradviseur houdt rekening met uw unieke smaak en persoonlijke wensen. Dit is in een gemiddelde winkel natuurlijk wel anders. Winkelverkopers zijn er vaak op uit om u een meubelstuk uit de nieuwe collectie te verkopen. Hierbij heeft de verkoper geen weet van de rest van uw inrichting. Interieuradvies is daarentegen wel afgestemd op de rest van uw woning. Het doel is om een mooi geheel te creëren dat past bij uw eigen stijl.

Houdt rekening met uw budget

Zeker wanneer u een gehele woning moet inrichten, is het lastig om het budget in de gaten te houden. Bij het kopen van verschillende meubelstukken, heeft u vaak nog geen idee hoeveel alles bij elkaar gaat kosten. U koopt waarschijnlijk ook niet alles in één keer. U besteedt hierdoor al snel meer dan u eigenlijk zou willen. Bij het interieuradvies wordt gekeken naar het totaalplaatje. Hierdoor is het ook makkelijk om de kosten van het geheel in de gaten te houden.

Geen stress

Het grootste voordeel van interieuradvies op maat is misschien wel dat u er zelf geen omkijken meer naar heeft. U blijft natuurlijk wel zelf bepalen wat u mooi vindt en wat niet. Dus er zal nooit iets aangeschaft worden, zonder uw goedkeuring. Maar u hoeft zelf geen moeite te doen om uit te zoeken wat er allemaal verkrijgbaar is. Dit bespaart u een hele hoop tijd en gedoe.

Wilt u ook interieuradvies?

Wilt u zelf ook profiteren van de voordelen van interieuradvies op maat? Neem dan vandaag nog contact op met de specialisten van Van der Weck Vloeren voor meer informatie. U kunt hiervoor bellen naar 033-2584727 of een e-mail sturen via info@vanderweckvloeren.nl. Of gebruik het contactformulier op onze website.