Volop inspiratie voor uw herfst interieur? U vindt het hier!

Interieur ideeën voor de herfst

De zomer is alweer bijna ten einde. Tijd om na te denken over uw herfst interieur! De start van een nieuw seizoen betekent veelal verandering, waarbij ook het interieur vernieuwd wordt. In dit blog vertelt Van Der Weck Vloeren u alles over de interieurtrends voor het najaar van 2019. Met onze tips maakt uw interieur straks een geheel frisse start. Lees snel verder voor onze tips!

Warme kleuren voor een herfstproof interieur

Als wij denken aan de herfst, denken wij aan warme kleuren. De zachte en vaak zoete kleuren van de zomer maken plaats voor aardetinten en warme kleuren. Denk aan bruin, groen, grijs en zwart. Aardetinten geven uw woning een rustige en warme sfeer. Ook gaat u koper veel zien als materiaalsoort. Denk aan boekenkasten in een kopertint of lampen van koper.

Het juiste vloerkleed

Het juiste vloerkleed is een must voor uw herfst interieur. Wat vaak gezien wordt, zijn Oosterse tapijten. Deze zijn tijdloos en zeer geschikt voor de herfst. Leg het tapijt vlakbij uw bank en bekleed uw bank met warm gekleurde kussens. Of leg het tapijt naast uw bed of vlakbij de haard of schouw. Op de schouw kunt u kaarsjes branden voor net dat beetje extra sfeer.

Combineer diverse woonstijlen

Voor een echte sfeervolle woning kunt u ervoor kiezen om diverse woonstijlen te combineren, zoals de industriële woonstijl met een retro woonstijl of de scandinavische stijl met een bohemian stijl. Speel met de diverse materialen, vormen, kleuren en patronen om uw interieur een geheel eigen touch te geven. Grafische, etnische en natuurlijke prints worden nog steeds veel gezien. Combineer nieuwe met oude items of natuurlijke materialen met meer robuuste materialen. Door echter dezelfde kleur telkens te laten terugkomen in uw interieur, zorgt u voor meer eenheid. Al met al, doe waar u uzelf het meest prettig bij voelt, want het is tenslotte de plek waar u dagelijks uw tijd doorbrengt.

Kies voor luchtzuiverende planten

Planten zijn onmisbaar in het interieur, ongeacht welk seizoen. Groen in huis werd altijd al gezien en is ook een blijvertje. Planten geven uw woning een stukje natuur en zorgen voor een warme sfeer. Ook zijn planten gezond voor u en uw medebewoners. Kies voor palmen en varens voor een exotische touch en geniet in een ontspannen omgeving.

Hulp nodig? Schakel Van Der Weck Vloeren in

Wenst u ook een mooi herfst interieur, maar heeft u geen idee hoe u dit precies aan kunt pakken? En wilt u weten wat voor uw ruimte mogelijk is? Schakel dan een specialist van Van Der Weck Vloeren in. Wij voorzien u graag van een gedegen advies omtrent de beste interieur items voor uw herfst interieur!