Vloer laten verwijderen

Oude vloer verwijderen

Moet u uw oude vloer verwijderen nadat u een nieuwe vloer voor uw woning of kantoor heeft aangeschaft. En ziet u daar tegenop, of heeft u geen tijd? Weet dan dat Van der Weck Vloeren uw oude vloer kan verwijderen voor u. Dat maakt de keuze om een nieuwe vloer te laten leggen wellicht makkelijker voor u. U weet dan zeker dat u zelf niet hoeft te breken en dat uw oude vloer verwijderen geheel voor u wordt verzorgd. Dat maakt het kopen van een nieuwe vloer extra aantrekkelijk. Wilt u meer weten over hoe en wanneer we bij Van der Weck Vloeren uw bestaande vloer kunnen verwijderen? Vraag het aan onze medewerkers tijdens uw bezoek aan onze showroom in Amersfoort, of neem telefonisch contact met ons op voor meer informatie.

Diverse soorten vloeren kopen

Bij Van der Weck Vloeren kunt u terecht voor diverse soorten kwaliteitsvloeren. Zo kunt u bij ons kiezen uit een ruim assortiment vloeren van hoge kwaliteit. Zo hebben wij:

  • Laminaatvloeren
  • Pvc vloeren
  • Parketvloeren
  • Vinylvloeren
  • Tapijt

U ziet een overzicht van ons uitgebreide assortiment vloeren hier op de website. Maar u krijgt een nog betere indruk van de kwaliteit van de vloeren als u ze met eigen ogen komt bekijken in onze showroom in Amersfoort. U bent van harte welkom!

Oude vloer verwijderen, nieuwe vloer leggen

Zoals u ziet, hebben wij een ruim aanbod kwaliteitsvloeren van verschillende materialen. Het leggen van die vloeren gebeurt bij alle materialen op een andere manier. En dat geldt ook voor een oude vloer verwijderen. Een laminaat vloer verwijderen is minder arbeidsintensief dan een marmoleum vloer verwijderen. En een parket vloer verwijderen is anders dan een tapijt vloer verwijderen. En soms heeft u een andere bestemming voor uw oude vloer. Dan zal de vloer in zijn geheel en netjes verwijderd moeten worden voor hergebruik. Net zoals wij nieuwe vloeren op maat leveren, is een oude vloer verwijderen ook maatwerk. Dat doen wij dan ook geheel volgens uw wensen. Informeer dus gerust bij Van der Weck Vloeren naar de mogelijkheden om uw oude vloer te verwijderen, als u overweegt een nieuwe vloer te kopen.

Contact voor vloer verwijderen door Van der Weck Vloeren

Wilt u uw oude vloer laten verwijderen door Van der Weck Vloeren? Neem dan contact met ons om te horen hoe dat in zijn werk gaat, of voor het maken van een afspraak om uw vloer te verwijderen. Bel 033-2584727 of stuur een e-mail naar: info@vanderweckvloeren.nl. Uw oude vloer verwijderen kunt u gerust overlaten aan de vakmensen van Van der Weck Vloeren.

Informatie aanvragen
Vul onderstaand formulier in voor een vrijblijvende offerte of om uw wensen te bespreken.