Vitrage Amersfoort

Van der Weck Vloeren Amersfoort: voor vitrage op maat

Heeft u behoefte aan meer sfeer in combinatie met meer privacy in uw woning of kantoor? Dan is vitrage als raamdecoratie wellicht de ideale oplossing voor u. Vitrage, ook wel glasgordijn of doorzichtig gordijn genoemd, is lichtdoorlatend en wordt vaak gebruikt om de privacy in een ruimte te verbeteren. Meestal wordt vitrage gecombineerd met een ander soort raamdecoratie (bijvoorbeeld verduisterende gordijnen) om ook ‘s avonds optimale privacy te hebben. Bij Van der Weck Vloeren in Amersfoort vindt u een uitgebreid assortiment vitrages die wij voor u helemaal op maat maken. Onderstaand leest u meer over ons ruime assortiment vitrages in Amersfoort. U kunt natuurlijk ook direct contact met ons opnemen voor meer informatie. Of breng voor inspiratie en advies op maat over onze vitrages een bezoekje aan onze showroom in Amersfoort.

Waarom kiezen voor vitrage?

Een groot voordeel van vitrage is de transparantie. Als u vitrage voor uw ramen heeft hangen, is het lastiger om van buiten naar binnen te kijken, maar u kunt dan nog wel behoorlijk naar buiten kijken. Het is de ideale raamdecoratie voor aan de straatkant van uw woning. Het daglicht wordt gefilterd, waardoor felle zonnestralen verzacht worden. Zodoende creëert u een rustgevende en huiselijke sfeer op een natuurlijke manier in combinatie met een aangename lichtinval. Wij hebben bij Van Weck Vloeren in Amersfoort altijd vitrages van de beste kwaliteit tegen de beste prijs.

Hoge kwaliteit vitrage

Vitrage is gemaakt van een transparante, dunne maar zeer stevige stof. Deze stof filtert het felle dag- en zonlicht en zorgt voor een natuurlijke en zachte lichtinval. De meest voorkomende stof in vitrage is voile (‘sluier’ in het Frans). Deze stof is van de beste kwaliteit en bestaat meestal voor 100% uit polyester. De stof gaat zeer lang mee en heeft een hoge kleurechtheid. Voile vitrage kreukt en krimpt nauwelijks. Voile is vergelijkbaar met chiffon, wat vaak gebruikt wordt in kleding. Onze vitrages werken we aan de onderkant af met een loodveter, zodat ze mooi blijven hangen en niet gaan zweven. Omdat we uw vitrage voor u in Amersfoort op maat maken, is vitrage geschikt voor alle soorten ramen. Dus ook voor kleine, hoge, smalle en hele brede ramen.

Vitrage in Amersfoort bestellen

Wilt u meer weten over de mogelijkheden, de kwaliteit en ons aanbod topkwaliteit vitrages in Amersfoort? Of wilt u een geheel vrijblijvende offerte aanvragen voor het op maat laten maken van vitrage voor uw woning? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op deze website, of bel 033-258 47 27. Mailen kan ook naar info@vanderweckvloeren.nl. Voor topkwaliteit vitrage in Amersfoort gaat u naar Van der Weck Vloeren.

Informatie aanvragen
Vul onderstaand formulier in voor een vrijblijvende offerte of om uw wensen te bespreken.