Visgraat PVC vloer

Visgraat PVC vloer kopen

Visgraat PVC vloeren zijn de laatste tijd erg populair. Dat is niet zo gek, ze zijn immers erg stijlvol, stevig én betaalbaar! Wil je graag een visgraat PVC vloer kopen? Dan ben je bij Van der Weck Vloeren aan het juiste adres. Heb je nog vragen? Via het formulier hier op de site kom je gemakkelijk met ons in contact.

Afspraak is afspraak
Meet- en montage service
Interieuradvies op maat
CBW erkend

De exclusieve uitstraling van een visgraat vloer

Wanneer je kiest voor visgraat PVC vloeren, dan profiteer je van een heleboel voordelen. Het is niet voor niets de meest gewilde vloersoort van het moment! Zo geniet je niet alleen van de voordelen die een PVC vloer met zich meebrengt, maar ook nog van de exclusieve uitstraling van een visgraat vloer. Graag zet Van der Weck Vloeren de voordelen van visgraat PVC vloeren voor je op een rij:

  • Visgraat PVC vloeren zijn niet te onderscheiden van de houten variant, maar ze kosten een stuk minder!
  • Deze vloeren zijn verkrijgbaar in alle soorten en maten, er is altijd wel een variant die past bij jouw smaak en je interieur
  • Vanwege de geluiddempende kwaliteiten van de visgraat PVC vloer is deze ideaal om te gebruiken in tussenwoningen en flats
  • Een PVC vloer slijt veel minder snel dan een houten vloer en is bijzonder eenvoudig te onderhouden

Genoeg redenen om te kiezen voor een visgraat PVC vloer! Ben je benieuwd naar het assortiment van Van der Weck Vloeren? Of wil je graag advies over visgraat PVC vloeren? Kom dan gerust eens langs in onze showroom.

Bezoek onze showroom!

Wilt u direct meer informatie of de mogelijkheden weten? Vrijblijvende offerte ontvangen of een deskundig advies op maat? Maak dan eenvoudig online een afspraak. We zullen vervolgens zo snel mogelijk contact met u opnemen.

IMG-20180914-WA0002

De service van Van der Weck Vloeren

Bij Van der Weck Vloeren vinden wij dat de vloer de basis vormt van je interieur. Daarom voorzien wij je graag van een visgraat PVC vloer van hoge kwaliteit waar je nog jaren plezier aan zult beleven. De ervaren en professionele stoffeerders van Van der Weck Vloeren komen de vloer graag bij je leggen. Wil je meer informatie over de service van Van der Weck Vloeren? Bel dan: 033-2584727

Contact met Van der Weck Vloeren

Wil je graag een mooie visgraat PVC vloer bij ons bestellen? Of heb je nog andere vragen voor ons? Neem dan gerust contact met ons op! Dit doe je gemakkelijk en snel door je bericht achter te laten via het formulier hier op de site. Liever telefonisch contact? Bel dan naar: 033-2584727. Je kunt ook een mail sturen naar: info@vanderweckvloeren.nl. Van der Weck Vloeren is jouw partner in visgraat PVC vloeren!