Verticale jaloezieën Amersfoort

Van der Weck Vloeren Amersfoort: voor maatwerk lamellen

Zoekt u de perfecte raambekleding en zonwering in één? Dan zijn de verticale jaloezieën van Van der Weck Vloeren wellicht de perfecte keuze voor u. In ons assortiment hebben wij namelijk een groot en divers aanbod stoffen, kunstof en aluminium verticale jaloezieën, ofwel lamellen. Laat u inspireren door de verschillende mogelijkheden of vraag vandaag nog gratis kleurstalen aan. Bij van der Weck Vloeren kunt u altijd terecht voor de perfecte kwaliteit raamdecoratie voor de beste prijs. Onderstaand leest u meer over ons ruime assortiment verticale jaloezieën in Amersfoort. U kunt natuurlijk ook direct contact met ons opnemen voor meer informatie. Of breng voor inspiratie en advies op maat over onze verticale jaloezieën een bezoek aan onze showroom in Amersfoort.

Voor diverse raamvormen
Heb je grote ramen of ramen met bijzondere vormen? Dan zijn verticale jaloezieën dé oplossing. Bogen, punten, er is van alles mogelijk!

Gemotoriseerde bediening mogelijk
Omdat verticale jaloezieën vaak worden gebruikt voor grote ramen, is het aan te raden om deze te voorzien van gemotoriseerde bediening.

Keuze uit prachtige stoffen
Het assortiment bestaat uit honderden kleuren, patronen, rijke structuren en verschillende transparanties. Van opvallende structuren tot subtiele transparante stoffen. Een optimale balans tussen licht, privacy en stijl.

Afspraak is afspraak
Meet- en montage service
Interieuradvies op maat
CBW erkend

Maatwerk verticale lamellen

Verticale jaloezieën, ook wel bekend als lamellen, passen dankzij het strakke design en vele opties qua kleuren en stoffen, in iedere interieur in elke stijl. Verticale jaloezieën zijn zeer geschikt voor het bedekken van grote raamoppervlakken. Ze zijn eenvoudig handmatig te bedienen, maar ze zijn ook verkrijgbaar met elektrische bediening. Dit zorgt voor nog meer gemak en wooncomfort. Als u de lamellen dicht draait, kunt u genieten van zowel verduistering als zonwering. Wij komen uw ramen tot op de millimeter nauwkeurig opmeten en maken uw verticale jaloezieën perfect passend voor u.

Bezoek onze showroom!

Wilt u direct meer informatie of de mogelijkheden weten? Vrijblijvende offerte ontvangen of een deskundig advies op maat? Maak dan eenvoudig online een afspraak. We zullen vervolgens zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Welke lamellen passen bij u?

Verticale jaloezieën zijn bij ons in Amersfoort verkrijgbaar in verschillende materialen. Jaloezieën van kunststof en aluminium zijn bijvoorbeeld zeer onderhoudsarm. Ze zijn erg makkelijk te reinigen met een sopje. Stoffen lamellen zijn iets minder makkelijk schoon te maken. Hierbij moet u goed op de reinigingsvoorschriften letten. Door de voorschriften te volgen, houdt u uw verticale jaloezieën zo goed als nieuw. Kunststof en aluminium jaloezieën zijn ook zeer geschikt voor vochtige ruimtes, zoals de keuken en badkamer.

Voordelen van verticale jaloezieën

  • Geschikt voor diverse raamvormen: heeft u grote ramen of ramen met bijzondere vormen? Dan zijn verticale jaloezieën dé oplossing. Bogen, punten, er is van alles mogelijk!
  • Gemotoriseerde bediening mogelijk: omdat verticale jaloezieën vaak worden gebruikt voor grote ramen, is het aan te raden om ze te voorzien van gemotoriseerde bediening.
  • Ruime keuze uit prachtige stoffen: ons assortiment bestaat uit honderden kleuren, patronen, rijke structuren en verschillende transparanties. Van opvallende structuren tot subtiele transparante stoffen. Een optimale balans tussen licht, privacy en stijl.

Verticale jaloezieën in Amersfoort bestellen

Wilt u meer weten over de mogelijkheden, de kwaliteit en ons aanbod verticale jaloezieën in Amersfoort? Of wilt u een geheel vrijblijvende offerte aanvragen voor het op maat laten maken van uw verticale jaloezieën? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op deze website, of bel 033-258 47 27. Mailen kan ook naar info@vanderweckvloeren.nl. Voor topkwaliteit verticale jaloezieën in Amersfoort gaat u naar Van der Weck Vloeren.