Laminaatwinkel Utrecht

Van der Weck vloeren kan u in Utrecht voorzien van laminaat

Wilt u een laminaatvloer in Utrecht van goede kwaliteit die er ook nog eens geweldig uitziet? Of bent u eerder op zoek naar PVC of vinyl vloeren? Wat u ook zoekt, bij ons profiteert u van goede prijzen en excellente service. In onze showroom vindt u een groot assortiment aan diverse vloeren zodat u goed alles met elkaar kunt vergelijken. Naast het aanschaffen van een nieuwe vloer kunt u ook gebruik maken van onze legservice.

Levensecht
Tegenwoordig is laminaat bijna niet meer te onderscheiden van echt steen of hout.

Voordelige keuze
Gezien laminaat goedkoper is dan bijvoorbeeld een echte houten of stenen vloer, is dit prettiger voor je portemonnee.

Onderhoudsvriendelijk
Een laminaatvloer is zeer onderhoudsvriendelijk. Af en toe stofwissen of zuigen en zo nu en dan een sopje er over is al voldoende om de vloer lang mooi te houden.

Afspraak is afspraak
Meet- en montage service
Interieuradvies op maat
CBW erkend

Vanuit Utrecht laminaat kopen van geweldige kwaliteit

In onze laminaatwinkel kunt u laminaat kopen van de bekende merken. Onze laminaatvloeren bevatten 4 lagen. Deze lagen bestaan uit een bovenlaag die bestand is tegen slijten, een decorlaag, vochtwerende laag en tegenlaag. Dankzij deze lagen kunt u genieten van een mooie vloer die erg goed te onderhouden is. Daarnaast is het laminaat ook bestand tegen verkleuringen en krassen. Onze laminaatvloeren zijn dus zowel praktisch als mooi. Zelfs zo mooi dat ze niet van echt hout te onderscheiden zijn.

Bezoek onze showroom!

Wilt u direct meer informatie of de mogelijkheden weten? Vrijblijvende offerte ontvangen of een deskundig advies op maat? Maak dan eenvoudig online een afspraak. We zullen vervolgens zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Vinyl en PVC vloeren met natuurgetrouwe uitstraling bij u in Utrecht

PVC vloeren lelijk? Tegenwoordig is dat totaal niet meer het geval. Sterker nog, de PVC en vinyl vloeren van nu zijn bijna niet meer van echte houten of natuurstenen vloeren te onderscheiden. Dat komt doordat er gebruik is gemaakt van levensechte dessins, een authentieke uitstraling en uiteenlopende kleuren. Tevens zijn deze kunststof vloeren erg fijn om op te lopen, eenvoudig te onderhouden en geschikt voor renovaties aangezien ze over een andere vloer gelegd kunnen worden. Wilt u dat uw vloer er helemaal top en strak uitziet? Maak dan gebruik van onze legservice in Utrecht.

Neem gerust contact op om uw laminaatvloer vanuit Utrecht te kopen

Bent u er klaar voor om uw ideale laminaatvloer te kopen vanuit Utrecht? Of wilt u liever een vinyl of PVC vloer? Waar uw keuze ook op valt: van der Weck vloeren staat altijd voor u in Utrecht klaar. Neem ook contact op voor een traprenovatie of een prachtige raamdecoratie. Bel ons op: 033-2584727 of stuur een e-mail naar: info@vanderweckvloeren.nl.