Laminaatwinkel Utrecht

Van der Weck vloeren kan u in Utrecht voorzien van laminaat

Wilt u een laminaatvloer in Utrecht van goede kwaliteit die er ook nog eens geweldig uitziet? Of bent u eerder op zoek naar parket, PVC of vinyl vloeren? Wat u ook zoekt, bij ons profiteert u van goede prijzen en excellente service. In onze showroom vindt u een groot assortiment aan diverse vloeren zodat u goed alles met elkaar kunt vergelijken. Naast het aanschaffen van een nieuwe vloer kunt u ook gebruik maken van onze legservice.

Van der Weck Vloeren

Contactgegevens

Noordewierweg 97
3812DC Amersfoort

033-2584727
info@vanderweckvloeren.nl

Openingstijden

Dinsdag 10:00 – 16:00
Woensdag 10:00 – 16:00
Donderdag 10:00 – 18:00
Vrijdag 10:00 – 18:00
Zaterdag 10:00 – 18:00

Neem contact op

Beste prijs garantie

Professionele montage

10 jaar fabrieksgarantie

CBW erkend

Vanuit Utrecht laminaat kopen van geweldige kwaliteit

In onze laminaatwinkel kunt u laminaat kopen van de bekende merken. Onze laminaatvloeren bevatten 4 lagen. Deze lagen bestaan uit een bovenlaag die bestand is tegen slijten, een decorlaag, vochtwerende laag en tegenlaag. Dankzij deze lagen kunt u genieten van een mooie vloer die erg goed te onderhouden is. Daarnaast is het laminaat ook bestand tegen verkleuringen en krassen. Onze laminaatvloeren zijn dus zowel praktisch als mooi. Zelfs zo mooi dat ze niet van echt hout te onderscheiden zijn.

Vinyl en PVC vloeren met natuurgetrouwe uitstraling bij u in Utrecht

PVC vloeren lelijk? Tegenwoordig is dat totaal niet meer het geval. Sterker nog, de PVC en vinyl vloeren van nu zijn bijna niet meer van echte houten of natuurstenen vloeren te onderscheiden. Dat komt doordat er gebruik is gemaakt van levensechte dessins, een authentieke uitstraling en uiteenlopende kleuren. Tevens zijn deze kunststof vloeren erg fijn om op te lopen, eenvoudig te onderhouden en geschikt voor renovaties aangezien ze over een andere vloer gelegd kunnen worden. Wilt u dat uw vloer er helemaal top en strak uitziet? Maak dan gebruik van onze legservice in Utrecht.

Neem gerust contact op om uw laminaatvloer vanuit Utrecht te kopen

Bent u er klaar voor om uw ideale laminaatvloer te kopen vanuit Utrecht? Of wilt u liever een vinyl of PVC vloer? Waar uw keuze ook op valt: van der Weck vloeren staat altijd voor u in Utrecht klaar. Neem ook contact op voor een traprenovatie of een prachtige parketvloer. Bel ons op: 033-2584727 of stuur een e-mail naar: info@vanderweckvloeren.nl.