Laminaatwinkel Utrecht

Van der Weck vloeren kan u in Utrecht voorzien van goedkoop laminaat

Wilt u een goedkope laminaatvloer in Utrecht van goede kwaliteit die er ook nog eens geweldig uitziet? Of bent u eerder op zoek naar parket, PVC of vinyl vloeren? Wat u ook zoekt, bij ons profiteert u van voordelige prijzen en excellente service. U krijgt de ondervloer voor laminaat, legservice en plinten gratis als u kiest voor onze all-in laminaat aanbieding. Dit aanbod zal u niet snel ergens anders tegenkomen! Sterker nog: u krijgt de plinten en ondervloer ook gratis wanneer u een losse laminaatvloer koopt. Uiteraard kunt u tegen een gereduceerd tarief gebruik maken van de legservice. Deze service bieden wij ook voor de PVC en parketvloeren. Wij zijn ook in te schakelen voor traprenovaties in Utrecht.

Van der Weck Vloeren

Contactgegevens

Noordewierweg 97
3812DC Amersfoort

06-1702 5758
info@vanderweckvloeren.nl

Wij zijn dagelijks telefonisch en per mail bereikbaar van 08:00 tot 20:00 uur.

Openingstijden

Woensdag   09:00 tot 17:00 uur
Donderdag  09:00 tot 17:00 uur
Vrijdag      09:00 tot 17:00 uur
Zaterdag   09:00 tot 17:00 uur

Of bestel 24 uur per dag, 7 dagen in de week online in onze webshop!

Neem contact op

Laagste prijs garantie

Quickstep en Hoomline dealer

10 jaar fabrieksgarantie

CBW erkend

Vanuit Utrecht laminaat kopen van geweldige kwaliteit

Online of in onze laminaatwinkel kunt u laminaat kopen van de bekende merken Hoomline en Quick Step laminaat. Onze laminaatvloeren bevatten 4 lagen. Deze lagen bestaan uit een bovenlaag die bestand is tegen slijten, een decorlaag, vochtwerende laag en tegenlaag. Dankzij deze lagen kunt u genieten van een mooie vloer die erg goed te onderhouden is. Daarnaast is het laminaat ook bestand tegen verkleuringen en krassen. Onze Quick Step en Hoomline laminaatvloeren zijn dus zowel praktisch als mooi. Zelfs zo mooi dat ze niet van echt hout te onderscheiden zijn.

Vinyl en PVC vloeren met natuurgetrouwe uitstraling bij u in Utrecht

PVC vloeren lelijk? Tegenwoordig is dat totaal niet meer het geval. Sterker nog, de PVC en vinyl vloeren van nu zijn bijna niet meer van echte houten of natuurstenen vloeren te onderscheiden. Dat komt doordat er gebruik is gemaakt van levensechte dessins, een authentieke uitstraling en uiteenlopende kleuren. Tevens zijn deze kunststof vloeren erg fijn om op te lopen, eenvoudig te onderhouden en geschikt voor renovaties aangezien ze over een andere vloer gelegd kunnen worden. Wilt u dat uw vloer er helemaal top en strak uitziet? Maak dan gebruik van onze legservice in Utrecht.

Neem gerust contact op om uw laminaatvloer vanuit Utrecht te kopen

Bent u er klaar voor om uw ideale laminaatvloer te kopen vanuit Utrecht? Of wilt u liever een vinyl of PVC vloer? Waar uw keuze ook op valt: van der Weck vloeren staat altijd voor u in Utrecht klaar. Maak gebruik van onze all-in laminaat aanbieding en krijg de ondervloer, plinten en legservice geheel gratis. Neem ook contact op voor een traprenovatie of een prachtige parketvloer. Bel ons op: 06-17025758 of stuur een e-mail naar: info@vanderweckvloeren.nl.