Traprenovatie Soest

Een traprenovatie in Soest

Bent u in de omgeving van Soest op zoek naar een specialist op het gebied van traprenovatie? Maak dan kennis met Van der Weck Vloeren. Wij staan bekend als een echt vakbedrijf dat op professionele wijze een traprenovatie realiseert. De realisatie van een traprenovatie is heel betaalbaar bij Van der Weck Vloeren. Dit is mogelijk doordat onze specialisten alle handelingen volledig zelf uitvoeren. Wilt u meer te weten komen over onze werkwijze bij een traprenovatie in Soest? Lees dan verder of neem direct contact met ons op.

Waarom uw trap laten renoveren in Soest?

In de meeste huizen en gebouwen wordt veel gebruik gemaakt van de trap. Door het intensieve gebruik zal uw trap in Soest na verloop van tijd slijten. De bekleding wordt lelijk en de trap biedt niet meer de veiligheid die deze zou moeten bieden. Gelukkig kunnen wij daar verandering in brengen met een traprenovatie. Bij een traprenovatie verwijderen wij de oude bekleding van uw trap en brengen wij een nieuwe bekleding aan. Voor de bekleding kunt u kiezen uit tapijt, PVC of laminaat. Vindt u het lastig om een trapbekleding uit te kiezen die past bij uw woning of pand in Soest? Dan kunt u onze specialisten inschakelen voor advies op maat.

Afspraak is afspraak
Meet- en montage service
Interieuradvies op maat
CBW erkend
IMG-20180716-WA0010-576x1024
pvc-vloer-4

De voordelen van een traprenovatie

De oplossingen voor uw trap van Van der Weck vloeren zijn zowel geschikt voor houten als betonnen trappen. Onze specialisten hebben alle kennis en vaardigheden in huis om een mooie en veilige trap te realiseren in Soest. Tevens kunt u het volgende van ons verwachten:

  • De traprenovatie vaak binnen een dag gerealiseerd
  • Een ruime keuze uit verschillende kleuren
  • Kras- en slijtvaste producten
  • Geen hak- en breekwerk
  • Een perfecte afwerking

Bezoek onze showroom!

Wilt u direct meer informatie of de mogelijkheden weten? Vrijblijvende offerte ontvangen of een deskundig advies op maat? Maak dan eenvoudig online een afspraak. We zullen vervolgens zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Verschillende soorten traprenovaties

Op het gebied van traprenovaties zijn er heel veel mogelijkheden bij Van der Weck Vloeren. Laat uw trap in Soest bijvoorbeeld bekleden met kwaliteitstapijt. Onze specialisten bekleden dan 12 treden en 13 stootborden met het gekozen tapijt. Wilt u ook de zijkanten van uw trap laten bekleden? Dan betaalt u een meerprijs. Om inspiratie op te doen op het gebied van trapbekleding, brengt u een bezoek aan onze showroom in Amersfoort. Hier vindt u onder andere de verschillende beschikbare kleuren tapijt. Wenst u uw trap te laten stofferen met PVC of laminaat? Dan staan onze specialisten ook graag voor u klaar in Soest. Benader ons voor meer informatie over de actuele prijzen van een traprenovatie.

Breng een bezoek aan onze showroom

Wilt u in Soest een traprenovatie laten realiseren door onze specialisten? Of heeft u behoefte aan meer informatie over PVC, tapijt of laminaat op uw trap? Bel ons dan via 033-2584727 of mail naar info@vanderweckvloeren.nl. U kunt natuurlijk ook onze mooie showroom in Amersfoort bezoeken. Onze trapspecialisten geven u hier graag advies op maat voor een traprenovatie in Soest.