Traprenovatie: de snelle oplossing voor een mooie trap

Klaar met verbouwen en inrichten? En nu de trap nog…

Bent u bijna klaar met de inrichting van uw huis? Bent u overal tevreden mee, of zijn er nog wat details die ineens nogal in het oog springen nu de rest er zo mooi uitziet? Er zijn altijd onderdelen in huis, zoals de trap, die lang worden genegeerd tijdens een verbouwing. Totdat u er echt niet meer omheen kunt. Dan is het tijd voor een traprenovatie. Op deze manier knapt u ook dat laatste element van uw huis op, maar vermijdt u hoge kosten, veel gedoe en veel breekwerk. In dit blog leest u meer over de soorten renovaties die Van der Weck aanbiedt én over de laatste trends op het gebied van de inrichting van uw huis.

PVC, laminaat of tapijt: waar kiest u voor?

Iedereen heeft andere wensen voor zijn trap. Sommigen lopen het liefst op een zachte ondergrond, anderen hebben liever een glad materiaal dat makkelijk schoon te houden is en nóg weer anderen vinden allereerst het uiterlijk van de trap belangrijk. Gelukkig biedt Van der Weck Vloeren drie soorten materialen in heel veel kleuren aan voor een traprenovatie: PVC, laminaat of tapijt. Wat ook ideaal is, is dat wij uw trap op verschillende manieren kunnen renoveren. We kunnen alleen de treden en stootborden bekleden, maar eventueel ook gelijk een overloop meenemen. En wilt u verder ook nieuwe trapleuningen en verlichting? Ook dat regelen we graag voor u. Zo past uw trap voortaan precies bij uw inrichting!

Stem je trap af op jouw interieurstijl

Hoe zou jij de inrichting van je huis omschrijven? Landelijk, romantisch of misschien industrieel? Die laatste inrichting, industrieel, is nog steeds heel populair in 2018. Elementen van beton en staal worden dus vaak gebruikt in meubels, vloeren, maar ook als het gaat om het kleurenschema in huis. Vind je het echter wat te ver gaan om je houten trap compleet weg te halen omdat hij niet past bij de look van het huis? Dan kan een traprenovatie met PVC of laminaat een uitkomst zijn. Beide materialen hebben namelijk allerlei verschillende tinten die sterk aan beton of steen doen denken. We noemen dit de ‘betonlook’. Zo kan je snel en makkelijk toch de trap laten aansluiten bij de rest van het huis. Wist je echter dat je een bepaalde stijl ook te ver kan doorvoeren? Als je al veel strakke, harde elementen in huis hebt in de industriële stijl is onze tip juist wat zachte, aaibare elementen toe te voegen aan de inrichting. Dus houd jij stiekem wel van zachte traptreden, met bijkomend voordeel dat je hier minder makkelijk op uitglijdt? Misschien is een traprenovatie met tapijt dan wel iets voor jou!

Wij zijn specialist in traprenovaties

Is uw huis, op wat laatste details, helemaal klaar en ingericht? Denk dan eens aan Van der Weck Vloeren als u toekomt aan het opknappen van uw trap(pen). Als u ons inschakelt voor een traprenovatie, is alles vaak al binnen 1 dag geregeld. Verder bent u bij ons altijd verzekerd van kwaliteit, de beste prijzen en vakmensen met heel veel ervaring. Neem dus gauw contact met ons op om eindelijk die trap op te knappen!