Traprenovatie Leusden

Een traprenovatie in Leusden

Wilt u in uw woning of pand in Leusden een traprenovatie laten realiseren door een echte specialist? Dan zit u helemaal goed bij Van der Weck Vloeren. Als expert op het gebied van traprenovatie bieden wij echt vakwerk, professionaliteit en een persoonlijke service. Wij kunnen een zeer goed betaalbare traprenovatie realiseren door korte lijnen te hanteren. Heeft u behoefte aan meer informatie over onze aanpak bij de verwezenlijking van een traprenovatie in Leusden? Lees dan verder of neem direct contact met ons op.

Waarom uw trap laten renoveren in Leusden?

De trap wordt in de meeste huizen en gebouwen zeer intensief gebruikt. Ook uw trap heeft hier dagelijks mee te maken en zal na verloop slijten. Wanneer uw trap er niet meer zo mooi uitziet, is een traprenovatie zeer aan te raden. Bij een traprenovatie wordt de oude bekleding van de trap verwijderd en wordt er een nieuwe bekleding gelegd. Qua trapbekleding heeft u de keuze uit PVC, laminaat of tapijt. Heeft u moeite met het kiezen van een passende trapbekleding? Dan kunt u onze specialisten inschakelen voor advies op maat voor uw situatie in Leusden.

Afspraak is afspraak
Meet- en montage service
Interieuradvies op maat
CBW erkend
IMG-20180716-WA0010-576x1024
pvc-vloer-4

De voordelen van een traprenovatie

Van der Weck vloeren heeft u veel voordelen te bieden. Wanneer u ons inschakelt voor een traprenovatie, besteden wij de diensten niet uit aan andere bedrijven. Onze specialisten hebben namelijk alle kennis en vaardigheden in huis om een prachtig resultaat te realiseren. Tevens kunt u het volgende van ons verwachten in Leusden:

  • De traprenovatie vaak binnen een dag gerealiseerd
  • Een ruime keuze uit verschillende kleuren
  • Kras- en slijtvaste producten
  • Geen hak- en breekwerk
  • Een perfecte afwerking

Bezoek onze showroom!

Wilt u direct meer informatie of de mogelijkheden weten? Vrijblijvende offerte ontvangen of een deskundig advies op maat? Maak dan eenvoudig online een afspraak. We zullen vervolgens zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Verschillende soorten traprenovaties

Van der Weck Vloeren biedt vele mogelijkheden op het gebied van traprenovaties. U kunt in Leusden bijvoorbeeld kiezen voor een traprenovatie met tapijt. Onze specialisten bekleden dan 12 treden en 13 stootborden met het gekozen tapijt. Voor het bekleden van de zijkanten van de trap betaalt u een meerprijs. In onze showroom in Amersfoort kunt u inspiratie opdoen op het gebied van verschillende soorten en kleuren tapijt. Wilt u uw trap liever laten stofferen met PVC of laminaat? Dan kunt u ook rekenen op het vakmanschap van onze stoffeerders. Neem contact met ons op voor meer informatie over de actuele prijzen van een traprenovatie.

Breng een bezoek aan onze showroom

Wenst u ook een traprenovatie te laten realiseren in Leusden? Of wilt u meer informatie over de mogelijkheden op het gebied van een traprenovatie? Benader ons dan via 033-2584727 of info@vanderweckvloeren.nl. U kunt uiteraard ook onze mooie showroom in Amersfoort bezoeken voor advies op maat van onze trapspecialisten. Laat ons weten wat uw wensen zijn voor een traprenovatie in Leusden.