Een traprenovatie in Amersfoort?

Een traprenovatie in Amersfoort

Is uw trap in Amersfoort toe aan een traprenovatie? Dan bent u bij Van der Weck Vloeren aan het juiste adres. Wij zijn namelijk een specialist op het gebied van traprenovatie. Wij staan bekend om vakwerk, professionaliteit en persoonlijke service. We realiseren een traprenovatie bovendien tegen een zeer betaalbare prijs. Wilt u meer te weten komen over onze werkwijze bij een traprenovatie in Amersfoort? Lees dan verder of neem direct contact met ons op en maak een afspraak.

Waarom uw trap laten renoveren in Amersfoort?

De trap is een van de meest gebruikte onderdelen in een woning of pand. Door het intensieve gebruik slijt de trap en ziet deze er na verloop van tijd niet meer zo mooi uit. Wanneer uw trap versleten is, is een traprenovatie zeer aan te raden. Tijdens de renovatie wordt de bekleding van uw trap volledig vernieuwd door onze specialisten. Voor de bekleding van uw trap heeft u de keuze uit PVC, laminaat en tapijt. Laat ons weten welk type vloerbedekking de voorkeur heeft voor uw woning of pand in Amersfoort. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u langs om de traprenovatie te realiseren.

Afspraak is afspraak
Meet- en montage service
Interieuradvies op maat
CBW erkend
IMG-20180716-WA0010-576x1024
pvc-vloer-4

Voordelen van een traprenovatie

Uw traprenovatie uitbesteden aan de specialisten van Van der Weck vloeren biedt veel voordelen. Wij hebben alle kennis en vaardigheden in huis om de renovatie te realiseren. Wij besteden de diensten niet uit aan andere bedrijven en kunnen daarom korte lijnen hanteren. Tevens kunt u altijd bij ons aankloppen voor advies op maat over de door u gewenste traprenovatie voor uw woning in Amersfoort. Wanneer u ons inschakelt, kunt u ook het volgende verwachten:

  • De traprenovatie vaak binnen een dag gerealiseerd
  • Een ruime keuze uit verschillende kleuren
  • Kras- en slijtvaste producten
  • Geen hak- en breekwerk
  • Een perfecte afwerking

Bezoek onze showroom!

Wilt u direct meer informatie of de mogelijkheden weten? Vrijblijvende offerte ontvangen of een deskundig advies op maat? Maak dan eenvoudig online een afspraak. We zullen vervolgens zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Verschillende soorten traprenovaties

Op het gebied van traprenovaties zijn er heel veel mogelijkheden. Kiest u voor uw woning in Amersfoort bijvoorbeeld voor een traprenovatie met tapijt? Dan zullen onze specialisten 12 treden en 13 stootborden bekleden. Voor het bekleden van zijkanten betaalt u een meerprijs. U vindt bij ons een groot assortiment met verschillende kleuren tapijt. Het aanbod is te bekijken in onze mooie showroom in Amersfoort. Naast tapijt kunnen wij uw vloer ook bekleden met laminaat of PVC. Voor de actuele prijzen van een traprenovatie kunt u contact met ons opnemen.

Bezoek onze showroom in Amersfoort

Wilt u een traprenovatie laten realiseren in Amersfoort? Of heeft u behoefte aan meer informatie op het gebied van een traprenovatie? Neem dan contact met ons op via 033-2584727 of info@vanderweckvloeren.nl. Wij zien u dan graag verschijnen in onze mooie showroom in Amersfoort of maken direct een afspraak voor een traprenovatie bij u thuis in Amersfoort.