Shutters Amersfoort

De mooiste shutters koop je bij Van der Weck Vloeren Amersfoort

Wilt u van uw woning een sfeervol thuis maken? Kies dan voor prachtige stijlvolle shutters! De mooiste shutters vindt u bij Van Der Weck Vloeren in Amersfoort. Wij zijn specialist op het gebied van vloeren, gordijnen, raamdecoratie en traprenovatie. In de collectie van Van Der Weck vindt u shutters van het mooie merk Blend. De shutters van dit merk staan bekend om hun uitstekende kwaliteit, functionaliteit en prachtige uiterlijk. Onderstaand leest u meer over onze duurzame shutters. U kunt natuurlijk ook direct contact met ons opnemen voor meer informatie. Of breng voor inspiratie en advies op maat over shutters een bezoek aan onze showroom in Amersfoort.

Topkwaliteit shutters bij Van der Weck Vloeren

Shutters zijn binnenluiken of klapluiken met verstelbare lamellen. Met shutters kan het binnenkomende zonlicht gemakkelijk worden geregeld. Met de verstelbare lamellen kunt u het licht kantelen, zodat er weinig of juist veel licht binnen wordt gelaten. Shutters zijn meestal gemaakt van hout en zijn een echte eyecatcher in uw interieur. Dit type raamdecoratie komt uit Amerika en is daar ontzettend populair. Maar ook in Europa en Nederland worden shutters steeds vaker toegepast in woningen. Wilt u meer te weten komen over shutters? Neem dan gerust contact met ons op en laat u over shutters in Amersfoort informeren door een van onze specialisten.

Kies voor shutters die passen bij uw raam

Er zijn bij ons in Amersfoort zeer veel soorten shutters verkrijgbaar. Wilt u weten welk type shutters het best passen in uw woning? Vraag dan onze specialisten om hulp. Heeft u in uw ruimte grote raampartijen en openslaande deuren? Dan adviseren wij u om shutters met een vouwrailsysteem of schuifrailsysteem te nemen. Ook kleinere, bewegende ramen kunt u voorzien van shutters, zoals een dakraam of een draai-kiepraam. Tot slot zijn er ook speciale shutters in een ronde, vierkante, driehoekige of trapeziumvorm. Voor elk interieur hebben we bij Van der Weck Vloeren in Amersfoort passende shutters.

Voordelen van shutters

  • Diverse vormen mogelijk: shutters kunnen in allerlei vormen gemaakt worden, daardoor is het ook mogelijk om bijzondere raamvormen op een mooie manier te voorzien van deze stijlvolle raamdecoratie.
  • Schuifrailsysteem: door gebruik te maken van een schuifrailsysteem, kunt u shutters ideaal plaatsen voor grote raampartijen of voor deuren.
  • Vochtbestendig en isolerend: omdat shutters zeer goed tegen vocht kunnen, kunt u ze overal in huis toepassen. Dus ook in natte ruimtes, zoals de badkamer.

Shutters in Amersfoort kopen

Wilt u meer weten over de mogelijkheden, de kwaliteit en ons aanbod van onze shutters in Amersfoort? Of wilt u een geheel vrijblijvende offerte aanvragen voor het op maat laten maken van shutters? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op deze website, of bel 033-258 47 27. Mailen kan ook naar info@vanderweckvloeren.nl. Voor topkwaliteit shutters in Amersfoort gaat u naar Van der Weck Vloeren.

Informatie aanvragen
Vul onderstaand formulier in voor een vrijblijvende offerte of om uw wensen te bespreken.