Rolgordijnen Amersfoort

Van der Weck Vloeren Amersfoort: voor maatwerk rolgordijnen

Zoekt u veelzijdige raamdecoratie voor uw woning of kantoor? Met verduisterende en/of transparante rolgordijnen vindt u bij van der Weck Vloeren in Amersfoort altijd de juiste sfeerverhogende raamdecoratie die u zoekt. Geef sfeer aan uw interieur met stijlvolle rolgordijnen. De mooiste rolgordijnen voor uw woning vindt u bij Van der Weck Vloeren in Amersfoort. Wij zijn specialist op het gebied van vloeren, gordijnen, raamdecoratie en traprenovatie. De rolgordijnen die wij leveren staan bekend om hun uitstekende kwaliteit, functionaliteit en prachtige uiterlijk. Onderstaand leest u meer over ons ruime assortiment rolgordijnen in Amersfoort. U kunt natuurlijk ook direct contact met ons opnemen voor meer informatie. Of breng voor inspiratie en advies over onze rolgordijnen een bezoek aan onze showroom in Amersfoort.

Geschikt voor elke ruimte
Multishades kunnen in elke ruimte van je huis worden toegepast, omdat je de lichtinval volledig zelf kunt regelen. Wil je een kamer volledig verduisteren? Ook dat is mogelijk.

Veel variatie
Rolgordijnen hoeven niet altijd maar verduisterend te zijn. Ze kunnen gemaakt worden van allerlei soorten stoffen. Enorm veel keuze dus. Wij adviseren je graag.

Isolerend
Gezien rolgordijnen naadloos aansluiten op je ramen hebben ze een goede isolerende werking. In de winter houd je het binnen lekker warm en in de zomer juist lekker koel.

Afspraak is afspraak
Meet- en montage service
Interieuradvies op maat
CBW erkend

Rolgordijnen op maat

Wilt u dat rolgordijnen perfect passen? Bestel uw raamdecoratie op maat bij Van der Weck Vloeren in Amersfoort. Kies voor lichtdoorlatende rolgordijnen voor uw woonkamer en kies voor een verduisterende stof voor uw rolgordijnen voor de slaapkamer of kinderkamer. U kunt ook kiezen voor een tussenoplossing in de vorm van duo-rolgordijnen, ofwel multi-shades. Multi-shades hebben de veelzijdigheid van een jaloezie en het gemak van een rolgordijn. Onze multi-shades bestaan uit twee banen stof: een transparante en een verduisterende of semi-transparante stof. De banen bewegen voor elkaar langs, zodat u uw privacy zelf kunt bepalen. Duo rolgordijnen zijn beschikbaar in meer dan 50 kleuren.

Bezoek onze showroom!

Wilt u direct meer informatie of de mogelijkheden weten? Vrijblijvende offerte ontvangen of een deskundig advies op maat? Maak dan eenvoudig online een afspraak. We zullen vervolgens zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Voordelen van rolgordijnen

  • Geschikt voor elke ruimte: multi-shades kunt u in elke ruimte van uw huis toepassen, omdat u de lichtinval volledig zelf kunt regelen. Wilt u een kamer volledig verduisteren? Ook dat is mogelijk.
  • Veel variatie mogelijk: rolgordijnen hoeven niet alleen maar verduisterend te zijn. Ze kunnen gemaakt worden van diverse soorten stoffen. Enorm veel keuze dus. Wij adviseren u graag hierover. Rolgordijn systemen zijn ook beschikbaar voor Velux dakramen en powerview-bediening is mogelijk
  • Isolerende werking: rolgordijnen sluiten naadloos aan op uw ramen en hebben zo een goede isolerende werking in zomer en winter.

Van der Weck Vloeren heeft niet alleen veel keuze in kleuren en stoffen voor rolgordijnen in Amersfoort; wij meten en monteren de rolgordijnen ook voor u.

Rolgordijnen in Amersfoort kopen

Wilt u meer weten over de mogelijkheden, de kwaliteit en ons aanbod rolgordijnen in Amersfoort? Of wilt u een geheel vrijblijvende offerte aanvragen voor het op maat laten maken van uw rolgordijnen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op deze website, of bel 033-258 47 27. Mailen kan ook naar info@vanderweckvloeren.nl. Voor topkwaliteit rolgordijnen in Amersfoort gaat u naar Van der Weck Vloeren.