Ramen open? Kies voor horren!

Insectenwering van Van der Weck Vloeren

Zowel in de zomer als in de winter kan het heerlijk zijn om de ramen of deuren open te zetten om uw woning door te luchten. Helaas kunt u dan al snel last krijgen van allerlei insecten die via het openstaande raam uw woning binnen vliegen. Gelukkkig kunnen horren dit voorkomen. Wij vertellen u hier graag meer over in dit blog.

Horren voor ramen en deuren

Bij Van der Weck vloeren verkopen wij een grote collectie rolhorren, schuifhorren, inzethorren, scharnierende horren en plisséhorren. Zo bieden wij oplossingen voor onder andere ramen, kiepramen, schuifdeuren en reguliere deuren. In onze showroom kunt u onze gehele collectie komen bekijken. Onze specialisten denken graag met u mee over de ideale oplossing voor uw specifieke situatie. Kom dus gerust eens langs!

De horren van Van der Weck Vloeren

Van der Weck Vloeren verkoopt hoogwaardige horren van het merk Luxaflex®. Graag zetten wij de voordelen van deze horren voor u op een rij:

  • De horren zijn gemakkelijk te installeren
  • Met de horren van Van der Weck Vloeren kunt u eenvoudig insecten buiten de deur houden
  • De speciale horren van POL-tex® gaas houden naast insecten ook pollen buiten. Daarmee zijn ze ideaal voor mensen die last hebben van pollen, allergenen en eikenprocessierups haartjes
  • Onze horren zijn zeer transparant, waardoor u ze nauwelijks kunt zien
  • De horren hebben een hoge luchtdoorlaatbaarheid
  • Wij bieden horren in alle soorten en maten. Zo vinden wij altijd de ideale hor voor uw raam of uw deur

Dus of u nu een hor nodig heeft voor uw draaikiepraam of voor uw openslaande tuindeur: bij Van der Weck Vloeren bent u aan het juiste adres!

Contact opnemen met Van der Weck Vloeren

Wilt u graag meer informatie over de hoogwaardige horren van Van der Weck Vloeren, of wilt u ze komen bekijken? Kom dan langs in onze showroom! Voor al uw vragen kunt u ook contact met ons opnemen via het online contactformulier hier op de site, bellen naar 033-2584727 of mailen naar info@vanderweckvloeren.nl. Voor stijlvolle horren van hoge kwaliteit gaat u naar Van der Weck Vloeren!