Raamdecoratie Utrecht

Ga voor onze aantrekkelijke raamdecoratie

Voor mooie raamdecoratie in Utrecht bent u aan het juiste adres bij Van der Weck Vloeren. Bij ons kunt u terecht voor diverse soorten raamdecoratie. Denk aan rolgordijnen, vouwgordijnen, dupligordijnen, multishades, plissés, horren en horizontale jaloezieën. Heeft u al een idee van uw gewenste kleur, stof, transparantie en dessin? Laat ons u desgewenst adviseren en inspireren in wat er zoal mogelijk is. Zo vinden we samen precies de juiste lichtinval en privacy voor u in Utrecht. Kortom, het is tijd voor nieuwe raamdecoratie in Utrecht!

Plisses

Duettes/Dupligordijn

Multishades/Twist/Duo-rolgordijn

Rolgordijn

Vouwgordijnen

Horizontale jaloezieën

Verticale jaloezieën

Horren

Ontdek ons veelzijdige aanbod in raamdecoratie

Wij hebben voor elk pand en elk interieur de juiste gordijnen, horren en lamellen. Wij horen graag wat uw wensen zijn. Dan stellen wij een passende selectie voor u op. Bij het bepalen van uw wensen kunt u nadenken over de stof, de kleur en de afmeting, maar vergeet ook de mate van transparantie niet. Zo hebben wij varianten die volledig transparant, semi transparant en zelfs zonwerend zijn. Sommige zonwerende exemplaren werken bovendien isolerend. Dit bespaart u een hoop energiekosten in de winter! Wenst u flexibiliteit qua lichtinval en privacy in Utrecht? Neem dan eens een kijkje tussen onze multishades, vouwgordijnen en rolgordijnen!

Laat ons uw gordijnen voor in Utrecht op maat maken

Wat ons uw specialist in raamdecoratie maakt, is dat wij maatwerk gordijnen aanbieden. U vindt bij ons geen standaardwerk. Voordat wij voor u aan de slag gaan, brengen we graag een bezoekje aan uw woning of bedrijfspand in Utrecht. Daar komen wij uw raampartij nauwkeurig inmeten. Zo weet u zeker dat wij u straks verblijden met perfect passende rolgordijnen, vouwgordijnen, plissés, jaloezieën of multishades. Om uw wensen nog beter te vervullen, kunt u onze confectieservice inschakelen. Laat ons uw gewenste overgordijn van exact de juiste plooi voorzien, zodat u straks precies de juiste hoeveelheid privacy, schaduw en lichtinval heeft.

Kom naar ons voor uw gewenste raamdecoratie in Utrecht

Is het in Utrecht tijd voor nieuwe raamdecoratie? Kom dan langs bij Van der Weck Vloeren. In onze showroom vindt u verschillende soorten rol-, vouw- en dupligordijnen. Wij helpen u graag precies die variant samen te stellen die aan al uw wensen voldoet. Wilt u meer weten over onze producten en diensten? Benader ons dan door te bellen naar 033-2584727, stuur een e-mail naar info@vanderweckvloeren.nl of vul ons online contactformulier in. Bij ons vindt u geheid uw gewenste raamdecoratie voor in Utrecht!

Informatie aanvragen
Vul onderstaand formulier in voor een vrijblijvende offerte of om uw wensen te bespreken.