Raamdecoratie trends voor de herfst

Klaar voor het najaar

In de herfst wordt het steeds iets vroeger donker en dalen de temperaturen. De tijd van terrasjes pakken en barbecues in de tuin zit er weer op en we trekken ons terug in onze huizen. Dan is het natuurlijk wel fijn dat de woning van binnen gezellig en warm is. Uw ramen zijn het venster naar de koude buitenwereld, dus die mag u zeker niet vergeten bij het creëren van een knus herfst interieur. Daarom zetten wij in dit blog op een rij wat de raamdecoratie trends voor het najaar zijn.

1. Volledig verduisterend

Wanneer het buiten donker is en u binnen de lampen aan heeft staan, heeft uw huis wel iets weg van een kijkdoos. Voorbijgangers in het donker kunnen schaamteloos naar binnen gluren. Dit is natuurlijk geen prettig idee wanneer u rustig wilt ontspannen op de bank. Zorg daarom voor raamdecoratie die uw ramen volledig afsluit. Welke raamdecoratie u kiest, is natuurlijk afhankelijk van uw eigen wensen en voorkeuren. Wij kunnen rolgordijnen, multishades of shutters aanraden, om maar een paar voorbeelden te noemen.

2. Ton sur Ton

De trend van dit najaar is het zogeheten ton sur ton. Oftewel: het combineren van verschillende tinten en patronen, terwijl u zorgt voor eenheid in kleur. Pak dus eens lekker uit met prachtige gordijnen in dezelfde tint als uw bank of bed, vloerbedekking of accessoires.

3. Zachte stoffen

Gaat u gordijnen kopen? Kies dan voor dikke zachte gordijnen, bijvoorbeeld van fluweel. Deze zachte en stijlvolle stof zal zeker zorgen dat de kamer luxueus en toch knus aanvoelt. Overgordijnen zijn in de herfst sowieso een slim idee. Dikke stoffen gordijnen hebben namelijk ook een isolerende werking. Ze houden de kou buiten en de warmte binnen. Zo voorkomt u dat u de hele dag aan het stoken bent om de woning warm te houden. Fluwelen gordijnen zijn dus stijlvol, sfeerverhogend én goed voor een lagere energierekening.

De nieuwste raamdecoratie trends bij Van der Weck

Bij Van der Weck hebben we een ruim aanbod raamdecoratie. U vindt bij ons dus altijd iets dat past bij uw stijl en bij de trends van het moment. Kom dus gerust eens langs in onze winkel of neem contact met ons op voor meer informatie of vrijblijvend advies. Gebruik hiervoor het contactformulier op de website, bel naar 033-2584727 of stuur een e-mail via info@vanderweckvloeren.nl.