Raambekleding ideeën voor nieuwbouw

De leukste raambekleding ideeën voor nieuwbouw

Gaat u wonen in een nieuwbouwwoning? Het leuke van nieuwbouwwoningen is dat deze behangklaar worden opgeleverd. U kunt ze dus helemaal naar wens inrichten. Van een leuk kleurtje op de muren tot aan de juiste raambekleding. U bepaalt zelf uiteraard hoe de woning eruit komt te zien. Maar welke raambekleding kiest u dan voor nieuwbouw? Jaloezieën? Of toch rolgordijnen? Er is zoveel mogelijk. Daarom geeft Van der Weck Vloeren u alvast wat inspiratie. Hier leest u meer over de leukste raambekleding ideeën voor nieuwbouw.

Optimale regeling van licht en privacy

De meeste nieuwbouwwoningen staan niet erg beschut. Dat betekent dat u zonder raambekleding voor nieuwbouw last kunt krijgen van hinderlijke lichtinval, maar ook dat u geen privacy heeft. Horizontale jaloezieën zijn daarom perfect voor nieuwbouwwoningen. Ze zijn tijdloos en strak en zorgen voor een optimale regeling van licht en privacy. Daarbij passen ze in elk interieur. Van klassiek tot modern. En u kunt alle kanten op wat betreft de kleuren, materialen en texturen.

Stijlvolle raambekleding voor nieuwbouw

Een andere optie als raambekleding voor nieuwbouw zijn plissés. Plissés zijn de meest toegepaste vorm van raambekleding. Toch heeft u met plissés wel altijd unieke raambekleding in huis, want de mogelijkheden zijn zeer uitgebreid. Plissés houden de zon buiten en hebben een isolerende werking, waardoor u in de zomer de warmte buiten kunt houden en in de winter de warmte juist binnen houdt. Daarbij zijn ze verkrijgbaar in verschillende transparanties, waardoor er voor elke ruimte wel een geschikt plisségordijn bestaat.

Warme sfeer met overgordijnen

Natuurlijk kunt u ook nog kiezen voor overgordijnen. Overgordijnen zijn een sfeervolle raambekleding voor nieuwbouw. Door te kiezen voor de juiste kleur en stof kunt u met deze gordijnen een warme sfeer in uw interieur creëren. Kies voor een scherp contrast en u maakt er een echte eyecatcher van. Daarbij zijn overgordijnen ook nog eens functioneel. Ze zijn isolerend, zonwerend en verduisterend.

Meer ideeën opdoen? Kom langs in onze showroom

We hopen dat u met deze leuke raambekleding ideeën voor nieuwbouw uw nieuwbouwwoning kunt inrichten. Wilt u nog meer inspiratie opdoen? Kom dan gerust langs in onze showroom! Wilt u direct meer informatie of de mogelijkheden weten? Een vrijblijvende offerte ontvangen of een deskundig advies op maat? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier op de website. U kunt ook bellen naar 033-2584727 of ons een mail sturen via info@vanderweckvloeren.nl.