PVC vloeren steeds populairder? Van der Weck Vloeren vertelt waarom!

De populariteit van PVC vloeren

PVC vloeren worden steeds populairder. Hoe komt dit precies? Wij van Van der Weck Vloeren vertellen u in dit blog graag meer over de voordelen van PVC vloeren. Of u nu gaat verhuizen, een nieuwe woning aan het bouwen bent of om een andere reden toe bent aan een nieuwe vloer, PVC vloeren zijn altijd een uitstekende keuze. Deze vloeren zijn niet voor niets zo populair. Lees snel verder om meer te weten te komen over de tal van voordelen die PVC vloeren u kunnen bieden.

PVC vloeren zijn ijzersterk

Een groot voordeel van PVC vloeren, is dat deze vloeren werkelijk ijzersterk zijn. Ze kunnen goed tegen een stootje en ook over slijtage hoeft u zich geen zorgen te maken. Omdat de vloeren beschikken over een goede slijtlaag, zal de vloer niet snel beschadigd raken. Maakt u de keuze voor PVC vloeren, dan kiest u tevens voor een duurzame vloer waar u nog lang van zult genieten. PVC vloeren gaan namelijk jarenlang mee.

Onderhoudsvriendelijk

PVC vloeren zijn tevens zeer onderhoudsvriendelijk. De vloer is erg glad, wat het stofzuigen zeer eenvoudig maakt. Het materiaal is tevens vochtbestendig. Door de vloer zo nu en dan, naast het stofzuigen, ook even te dweilen zal hij er altijd sprankelend uitzien.

Geschikt voor vloerverwarming

PVC vloeren zijn bij uitstek geschikt voor vloerverwarming. Als er nieuwe PVC vloeren worden geplaatst, zal dit tegenwoordig in de meeste gevallen gepaard gaan met vloerverwarming. De PVC vloeren zorgen voor een goede warmtegeleiding, waardoor er minder warmte verloren zal gaan.

Geluiddempende vloeren

Met een PVC vloer maakt u tevens de keuze voor een geluiddempende vloer. De onderburen zullen niet gauw last van uw voetstappen hebben, en andersom hoort u ook minder van uw buren. Weinig vloeren zijn geheel stil, maar PVC vloeren komen hier toch wel het dichtst bij.

Niet te onderscheiden van hout

Omdat PVC vloeren tegenwoordig uitgerust zijn met moderne technieken, kunt u ze vrijwel niet meer onderscheiden van echt hout. De dessins zien er niet alleen als hout uit, maar voelen ook zo aan. Bovendien zijn PVC vloeren ook in andere modellen te krijgen. Er is immers een grote hoeveelheid aan stijlen en kleuren beschikbaar. Op die manier bieden PVC vloeren u vele mogelijkheden voor uw interieur. U kunt bijvoorbeeld ook de keuze maken voor een vloer in een natuursteen dessin.

Neem een kijkje in onze showroom!

Bent u benieuwd wat PVC vloeren voor uw woning of pand kunnen betekenen? Of wilt u direct PVC vloeren uitkiezen? Neem dan contact op met Van der Weck Vloeren en kom een kijkje nemen in onze showroom. U zult al snel merken dat wij eindeloze mogelijkheden te bieden hebben op het gebied van PVC vloeren. Neem gerust eens contact op via 033-2584727 of stuur een mail naar info@vanderweckvloeren.nl. Bij Van der Weck Vloeren vindt u ongetwijfeld de passende PVC vloeren voor uw woonstijl.