PVC vloeren in Soest

Ga ook voor PVC vloeren

Als u op zoek bent naar mooie PVC vloeren in Soest, dan moet u eens een bezoekje brengen aan Van der Weck vloeren. PVC biedt namelijk het beste van beide werelden. U geniet van een prachtige vloer met een houtlook of het uiterlijk van het mooiste natuursteen, terwijl u profiteert van de vele voordelen van kunststof. Zo zijn onze vloeren onderhoudsarm, hebben ze een zeer lange levensduur en zijn ze ook nog eens erg goed betaalbaar. Benieuwd naar ons assortiment? Neem een kijkje tussen onze PVC vloeren in Soest!

Ontdek de voordelen van PVC

Wij wijzen u graag op de vele voordelen van PVC vloeren. Laten we beginnen bij het feit dat we het hier hebben over een kunststof. Deze eigenschap zorgt ervoor dat onze vloeren zeer soepel en daarmee zeer goed verwerkbaar zijn. Andere voordelen van dit materiaal is dat het waterbestendig is, geluiddempend, comfortabel voor de voetjes en zeer onderhoudsvriendelijk. Een ander voordeel ziet u terug in de uitstraling. Een vloer van ons van dit bijzondere materiaal is niet te onderscheiden van een echte plank van hout of een strook van natuursteen. U denkt nu waarschijnlijk dat een vloer met zoveel voordelen wel enorm prijzig zal zijn. Gelukkig is bij ons in Soest niets minder waar. Kom snel langs en ontdek onze scherpe prijzen!

Kies voor all-in, kies voor supervoordelig

Onze meest voordelige optie is een all-in pakket. Als u hiervoor kiest, koopt u niet alleen een vloer, maar schakelt u ons automatisch ook in voor het:

  • Verlijmen van de vloer
  • Egaliseren van de vloer (tot 3mm)
  • Schuren van de vloer na het egaliseren

Omdat onze all-in pakketten inclusief deze diensten zijn, kunnen we de totale prijs erg laag voor u houden. Uiteraard zijn de bijpassende ondervloer, plinten en het transport ook hier bij inbegrepen.

Benieuwd naar onze PVC vloeren in Soest?

Heeft u in Soest inmiddels ook behoefte aan een prachtige vloer van deze bijzondere kunststof? Kom naar Van der Weck vloeren. Met vragen mag u bellen naar 033-2584727 of mailen naar info@vanderweckvloeren.nl. Wij adviseren en inspireren u graag tussen onze collectie PVC vloeren in Soest!

Informatie aanvragen
Vul onderstaand formulier in voor een vrijblijvende offerte of om uw wensen te bespreken.