PVC Vloeren in Leusden

Ga ook voor PVC vloeren

Als u op zoek bent naar mooie PVC vloeren in Leusden, dan moet u eens een bezoekje brengen aan Van der Weck vloeren. PVC biedt namelijk het beste van beide werelden. U geniet van een prachtige vloer met een houtlook of het uiterlijk van het mooiste natuursteen, terwijl u profiteert van de vele voordelen van kunststof. Zo zijn onze vloeren onderhoudsarm, hebben ze een zeer lange levensduur en zijn ze ook nog eens erg goed betaalbaar. Benieuwd naar ons assortiment? Neem een kijkje tussen onze PVC vloeren in Leusden!

Sterk en krasbestendig
Een PVC-vloer is een harde vinylvloer en daardoor heel erg sterk en krasbestendig. Bovendien zijn PVC vloeren bijna niet te onderscheiden van natuurlijk hout of steen.

Bestand tegen vocht
Een PVC-vloer is ook erg geschikt voor in de badkamer of keuken gezien het zeer goed bestand is tegen vocht

Onderhoudsvriendelijk
Afnemen met een stofwisser is vaak al voldoende om de vloer netjes en schoon te houden. Af en toe een sopje met onderhoudsmiddel houdt de vloer prachtig en in topconditie.

Afspraak is afspraak
Meet- en montage service
Interieuradvies op maat
CBW erkend

Ontdek de voordelen van PVC

Wij wijzen u graag op de vele voordelen van PVC vloeren. Laten we beginnen bij het feit dat we het hier hebben over een kunststof. Deze eigenschap zorgt ervoor dat onze vloeren zeer soepel en daarmee zeer goed verwerkbaar zijn. Andere voordelen van dit materiaal is dat het waterbestendig is, geluiddempend, comfortabel voor de voetjes en zeer onderhoudsvriendelijk. Een ander voordeel ziet u terug in de uitstraling. Een vloer van ons van dit bijzondere materiaal is niet te onderscheiden van een echte plank van hout of een strook van natuursteen. U denkt nu waarschijnlijk dat een vloer met zoveel voordelen wel enorm prijzig zal zijn. Gelukkig is bij ons in Leusden niets minder waar. Kom snel langs en ontdek onze scherpe prijzen!

Bezoek onze showroom!

Wilt u direct meer informatie of de mogelijkheden weten? Vrijblijvende offerte ontvangen of een deskundig advies op maat? Maak dan eenvoudig online een afspraak. We zullen vervolgens zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Kies voor all-in, kies voor supervoordelig

Onze meest voordelige optie is een all-in pakket. Als u hiervoor kiest, koopt u niet alleen een vloer, maar schakelt u ons automatisch ook in voor het:

  • Verlijmen van de vloer
  • Egaliseren van de vloer (tot 3mm)
  • Schuren van de vloer na het egaliseren

Omdat onze all-in pakketten inclusief deze diensten zijn, kunnen we de totale prijs erg laag voor u houden. Uiteraard zijn de bijpassende ondervloer, plinten en het transport ook hier bij inbegrepen.

Benieuwd naar onze PVC vloeren in Leusden?

Heeft u in Leusden inmiddels ook behoefte aan een prachtige vloer van deze bijzondere kunststof? Kom naar Van der Weck vloeren. Met vragen mag u bellen naar 033-2584727 of mailen naar info@vanderweckvloeren.nl. Wij adviseren en inspireren u graag tussen onze collectie PVC vloeren in Leusden!