Plissés Amersfoort

Van der Weck Vloeren: voor tijdloze plissés op maat

Zoekt u tijdloze en zonwerende raambekleding voor uw woning of kantoor in Amersfoort? Dan zijn plissés, ook wel plisségordijnen genoemd, wellicht de perfecte keuze. U koopt uw plisses op maat bij Van der Weck Vloeren in Amersfoort. Plissés hebben door de strak gevouwen stof een mooie, strakke uitstraling en u zet hiermee de lichtinval en privacy in huis helemaal naar uw eigen hand. In onze uitgebreide collectie vindt u prachtige stoffen, kleuren en materialen voor uw interieur. Eén ding is zeker, met deze raamdecoratie is comfortabel wonen een feit. Bij Van der Weck Vloeren in Amersfoort kunt u altijd terecht voor de perfecte kwaliteit plissés en zonwering voor de beste prijzen.

Verschillende transparanties
Plissés zijn leverbaar in verschillende transparanties, waardoor er voor elke ruimte wel een geschikt plisségordijn bestaat. Ook perfect voor de slaapkamer!

Diverse raamvormen
Plisségordijnen zijn geschikt voor veel verschillende raamvormen. Ook moeilijk bereikbaar ramen zijn perfect voor plissés door de elektrische bediening. Ideaal!

Zonwerend & isolerend
Plissés houden de zon buiten. Door hun isolerende werking zorgen deze er voor dat de warmte buiten (in de zomer) dan wel juist binnen blijft (in de winter).

Afspraak is afspraak
Meet- en montage service
Interieuradvies op maat
CBW erkend

Plissés: zonwerend en lichtdoorlatend

Bij Van der Weck Vloeren in Amersfoort kiest u met plissés voor handige, mooie en tijdloze raamdecoratie. Ze zijn zonwerend en ideaal om inkijk te voorkomen. Met plisségordijnen zorgt u voor meer privacy, terwijl u wel gewoon naar buiten kunt kijken. Kenmerkend voor plissés is dat het gordijn op verschillende manieren te gebruiken is; zowel van beneden naar boven als andersom (top-down en bottom-up). U kunt er dus ook voor kiezen om alleen het middenstuk van het raam te bedekken. Plissés zijn niet voor niets de meest toegepaste vorm van raamdecoratie. Door de vele mogelijkheden en kleuren, heeft u toch altijd een unieke vorm van raamdecoratie.

Bezoek onze showroom!

Wilt u direct meer informatie of de mogelijkheden weten? Vrijblijvende offerte ontvangen of een deskundig advies op maat? Maak dan eenvoudig online een afspraak. We zullen vervolgens zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Altijd maatwerk plissés

Plissés zijn bij ons in Amersfoort verkrijgbaar in verschillende hoogtes en breedtes en in een zeer grote stofkeuze. Plissés maken we daarom altijd voor je op maat. Zeker in het geval van bijzondere raamvormen of bij bijvoorbeeld serres met een glazen dak. Via zijgeleidingen blijft de raamdecoratie dan mooi strak hangen. Hetzelfde principe gebruiken we bij plissés voor schuine dakramen.

Voordelen van plissés

De voordelen van plissés op een rijtje:

  • Plissés zijn leverbaar in verschillende transparanties, waardoor er voor elke ruimte wel een geschikt plisségordijn bestaat. Ze zijn daardoor ook zeer geschikt voor de slaapkamer.
  • Plisségordijnen zijn geschikt voor veel verschillende raamvormen. Ook moeilijk bereikbaar ramen zijn perfect voor plissés door de elektrische bediening.
  • Plissés zijn zonwerend en isolerend. Ze houden de zon buiten. En door hun isolerende werking zorgen ze ervoor dat warmte in de zomer buiten en in de winter binnen blijft.

Plissés kopen in Amersfoort

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en de kwaliteit van onze plissés in Amersfoort? Of wilt u een geheel vrijblijvende offerte aanvragen voor het op maat laten maken van plissés voor uw woning of kantoor? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op deze website, of bel 033-258 47 27. Mailen kan ook naar info@vanderweckvloeren.nl. Voor topkwaliteit plissés in Amersfoort bent u aan het juiste adres bij Van der Weck Vloeren.