Ontdek de mogelijkheden van plinten

Plinten: wat, waarom en welke?

Een vloer laten leggen is één ding. Maar dan bent u er vaak nog niet helemaal. Een vloer wordt namelijk vrijwel altijd afgemaakt met plinten. Maar waar dienen plinten eigenlijk voor? Moet u deze elders aanschaffen? En welke mogelijkheden heeft u hierin? Wij leggen u graag meer uit over plinten.

Hier dienen plinten voor

Heeft u een mooie vloer laten leggen? Dan wilt u natuurlijk dat deze optimaal afgewerkt wordt. Dit gebeurt met plinten. Met plinten zorgt u voor een mooie omkadering van uw vloer. Hiermee springt uw mooie nieuwe vloer nog beter in het zicht. En u zorgt voor een mooie afscheiding of overloop tussen uw vloeren en muren. Maar dat is niet de enige reden van plinten. Met goede plinten zorgt u er namelijk ook voor dat uw vloer beter onderhouden blijft. De randen van uw laminaat of parket kunnen vanwege de plint immers niet zomaar omkrullen, splijten of verschuiven. Hierdoor kunt u jarenlang van uw nieuwe vloer genieten. Maar hoe komt u aan mooie plinten die perfect passen bij uw gewenste vloer?

Schaf bij ons uw favoriete plinten aan

Goed nieuws! U hoeft voor kwalitatieve en aantrekkelijke plinten niet op zoek naar een speciale plintenboer. Wij leveren en leggen namelijk niet alleen nieuwe vloeren, wij verkopen ook plinten. Door uw plinten direct bij ons te kopen, weet u zeker dat deze perfect bij uw nieuwe vloer passen. Zowel in kleur, kwaliteit en contrast. Kies bijvoorbeeld voor een plakplint in dezelfde kleur als uw laminaat. Zo beschermt u uw vloer op een zeer aantrekkelijke manier. Deze plakplinten kunt u bovendien uiterst eenvoudig zelf aanbrengen. Daarnaast hebben wij blok en kwartrond stijlplinten. Deze zijn te verkrijgen in grondlak, hoogglans of in witfolie. Uiteraard hebben wij voor elk soort plint ook meteen de juiste, bijpassende binnenhoeken, buitenhoeken en eindstukken. En al helemaal mooi: wij komen uw plinten desgewenst graag voor u plaatsen!

Op zoek naar plinten? Van der Weck Vloeren!

Bent u benieuwd naar ons aanbod in plinten? Neem dan contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar 033-2584727 of stuur een mail naar info@vanderweckvloeren.nl. U begrijpt, wij helpen u niet alleen graag aan uw gewenste nieuwe vloer van PVC, parket of laminaat, wij werken deze vloer ook nog met plezier perfect af met de juiste, bijpassende plinten!