Ondervloer laminaat

Wij hebben de juiste ondervloer

Heeft u behoefte aan een mooie ondervloer voor uw laminaat? Kom langs in de showroom van van der Weck vloeren. Voor elk soort laminaat hebben wij de juiste ondervloer. Al onze producten zijn van een optimale kwaliteit. Tegelijkertijd betaalt u bij ons maar een zeer lage prijs. Schaft u via ons uw nieuwe laminaat aan? Dan ontvangt u, zonder extra kosten, van ons een correcte ondervloer en bijpassende plinten. Bovendien geniet u meteen van onze gratis legservice. Bekijk snel ons ruime aanbod in laminaatvloeren. Zoek niet verder naar een winkel in vloeren. U heeft de goedkoopste al gevonden! Wij helpen u graag aan een ondervloer voor uw laminaat.

Afspraak is afspraak
Meet- en montage service
Interieuradvies op maat
CBW erkend

Ons aanbod in ondervloeren voor laminaat

Wij bieden verschillende soorten ondervloeren aan. Zo kiezen we zelf, vanuit onze vakbekwame en volledig gecertificeerde legservice, vaak voor Alufoam. Een prima ondervloer voor een stevige grip en goede isolatie. Beschikt u over een vaste dekvloer? Dan kunt u onder uw laminaat beter een ondervloer van het merk Excellent leggen. Voor een optimale akoestiek zijn de ondervloeren van PF Felt uitermate geschikt. Een andere geluidsreducerende optie voor kliklaminaat is een ondervloer van het merk Redupax. Dit product is samengesteld uit zuiver natuurlijk resthout van populieren, berken en naaldbomen en daarmee volledig milieuvriendelijk. Tot slot hebben we nog een Bluefloor, Redfloor en Blackfloor. Waar kiest u voor?

Bezoek onze showroom!

Wilt u direct meer informatie of de mogelijkheden weten? Vrijblijvende offerte ontvangen of een deskundig advies op maat? Maak dan eenvoudig online een afspraak. We zullen vervolgens zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Welke ondervloer voor laminaat wenst u?

Wilt u uw laminaat ook een perfecte basis geven? Kies dan voor een ondervloer van van der Weck vloeren. Kom langs in onze ruime showroom in Amersfoort, bel direct naar 033-2584727 voor meer informatie of stuur een mail met uw vraag of verzoek naar info@vanderweckvloeren.nl. Wij zijn uw vakkundige doch betaalbare partner voor een ondervloer voor laminaat!