Dit zijn de nieuwste trends in raamdecoratie

Ontdek ons aanbod in raamdecoratie

Bent u op zoek naar nieuwe raamdecoratie? Maar weet u niet precies wat er allemaal mogelijk is? Ontdek in dit bericht de nieuwste trends bij Van der Weck Vloeren! Hierbij een opsomming van onze raamdecoratie:

  • Horren
  • Rolgordijnen
  • Vouwgordijnen
  • Plissé gordijnen
  • Duettes/Dupligordijnen
  • Horizontale en verticale jaloezieën
  • Multishades/Twist/Duo-rolgordijnen

Lees verder om meer te ontdekken over de nieuwste trends in deze soorten raamdecoratie!

Ontdek de trends in horren

Horren zijn ideaal als u geen last wilt hebben van vliegen en muggen. Maar zijn horren daardoor alleen praktisch? Zeker niet! Tegenwoordig worden er zeer aantrekkelijke horren gemaakt. Bovendien is het gaas tegenwoordig zo fijn, dat zelfs pollen buiten worden gehouden!

Dit zijn de nieuwste mogelijkheden in de rolgordijnen

Rolgordijnen hebben tegenwoordig meerdere functies. Zo zijn ze zeer verduisterend, isolerend én aantrekkelijk. Zo kunnen veel rolgordijnen in vrijwel elke mogelijke kleur besteld worden. Zelfs stoffen met print worden momenteel erg vaak gekozen voor deze soort raamdecoratie!

Wanneer is kiezen voor vouwgordijnen verstandig?

Nog niet eens zo heel geleden was de keus beperkt tot twee uitersten: strakke rolgordijnen of lamellen tegenover speelse, logge gordijnen. Gelukkig bracht het vouwgordijn een gulden middenweg. Deze raamdecoratie is in vele kleuren, motieven en met zonwerende en isolerende eigenschappen te koop.

Als u interesse heeft in speelse elementen

Wat plissé gordijnen zo bijzonder maakt, is dat ze tegenwoordig op alle mogelijke manieren afgesteld kunnen worden. Zo kunt u van deze gordijnen zowel de bovenkant als de onderkant verhogen en verlagen naar uw wens. Zelfs als u kiest voor een isolerende of zonwerende variant!

Wat zijn Duettes/dupligordijnen eigenlijk?

Deze vorm van raamdecoratie is gevormd in een honingraatvorm. Dit zorgt ervoor dat er lucht wordt vastgehouden in de beide lagen. Op die manier heeft deze vorm van raamdecoratie een ideale isolatielaag. U creëert hiermee uiterst eenvoudig precies de juiste temperatuur.

Als u uw privacy én lichtinval optimaal wilt regelen

Kies voor jaloezieën als u de lichtinval in uw pand en de hoogte van uw privacy optimaal wilt kunnen regelen. Waar verticale jaloezieën, beter bekend als de lamellen, vroeger enkel gebruikt werden in kantoren of goedkope woningen, vormen ze tegenwoordig een prachtige eyecatcher in elk interieur.

Wanneer bieden multishades uitkomst?

Multishades schaft u voor dezelfde redenen aan als jaloezieen. U kunt er namelijk optimaal uw privacy en lichtinval meer regelen. Extra voordeel van multishades, is dat deze vorm van raamdecoratie nog een stuk huiselijker oogt. Uiteraard kunt u ook deze duo-rolgordijnen in precies die kleur en afmeting kopen die u wenst.

Vind bij ons uw gewenste raamdecoratie

Bent u er al uit welke raamdecoratie u wenst voor uw woning of bedrijfspand? Geef het aan ons door via 033-2584727 of stuur een e-mail naar info@vanderweckvloeren.nl. Wij helpen u graag aan uw gewenste raamdecoratie!