Moduleo PVC laten leggen in Amersfoort?

Een Moduleo PVC in Amersfoort laten leggen

Bent u op zoek naar een prachtige Moduleo PVC vloer in Amersfoort? Bekijk dan het ruime assortiment van Van der Weck Vloeren. Wij verkopen Moduleo PVC vloeren met prachtige patronen en texturen die in vrijwel iedere woning prachtig staan. Heeft u een vloer gevonden die helemaal voldoet aan uw wensen? Dan komen onze stoffeerders graag bij u langs in Amersfoort om de Moduleo PVC vloer te leggen. Wilt u meer te weten komen over onze werkwijze? Lees dan verder of neem direct contact met ons op.

Sterk en krasbestendig
Een PVC-vloer is een harde vinylvloer en daardoor heel erg sterk en krasbestendig. Bovendien zijn PVC vloeren bijna niet te onderscheiden van natuurlijk hout of steen.

Bestand tegen vocht
Een PVC-vloer is ook erg geschikt voor in de badkamer of keuken gezien het zeer goed bestand is tegen vocht

Onderhoudsvriendelijk
Afnemen met een stofwisser is vaak al voldoende om de vloer netjes en schoon te houden. Af en toe een sopje met onderhoudsmiddel houdt de vloer prachtig en in topconditie.

Afspraak is afspraak
Meet- en montage service
Interieuradvies op maat
CBW erkend

Wat is een moduleo PVC vloer?

Moduleo PVC is een duurzame PVC vloer van het merk Moduleo. Deze vloeren zijn ontworpen met unieke patronen en texturen die de natuurlijke uitstraling van hout en stenen evenaren. Op deze manier heeft u de mogelijkheid om uw vloer een natuurlijke uitstraling te geven met de voordelen van PVC. Wilt u meer weten over de verschillende soorten moduleo PVC vloeren die wij verkopen? Kom dan langs in onze mooie showroom in Amersfoort en vraag om advies bij onze vloerenexperts.

Bezoek onze showroom!

Wilt u direct meer informatie of de mogelijkheden weten? Vrijblijvende offerte ontvangen of een deskundig advies op maat? Maak dan eenvoudig online een afspraak. We zullen vervolgens zo snel mogelijk contact met u opnemen.

De voordelen van een moduleo PVC vloer

Een Moduleo PVC vloer heeft heel veel voordelen te bieden. PVC is een thermoplast kunststof. Dit materiaal is relatief goedkoop, zeer soepel en heel goed verwerkbaar. Door de jaren heen is het uiterlijk van deze vloeren dermate verbeterd, dat ze bijna niet meer te onderscheiden zijn van echt natuursteen en hout. Andere voordelen van dit type PVC vloeren is dat ze onderhoudsvriendelijk, waterbestendig en geluiddempend zijn.

Laat uw Moduleo PVC vloer leggen door onze specialisten

Heeft u een Moduleo PVC vloer gevonden die volledig voldoet aan uw wensen? Dan kunt u de vloer bestellen en perfect laten leggen door onze vakkundige stoffeerders in Amersfoort. Om de PVC vloer netjes te kunnen leggen, moet er een strakke gladde ondergrond worden gerealiseerd. Dit kan door de vloer te laten egaliseren of een ondervloer te laten legen. Op deze manier kunnen onze stoffeerders een perfect resultaat bewerkstelligen bij u thuis in Amersfoort.

Bezoek onze showroom in Amersfoort

Heeft u interesse in een prachtige Moduleo PVC vloer in Amersfoort? En wilt u onze stoffeerders inschakelen om de vloer perfect te laten leggen bij u thuis? Dan kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 033-2584727 of ons te mailen via info@vanderweckvloeren.nl. Wij geven u dan graag meer informatie over de mogelijkheden op het gebied van Moduleo PVC vloeren. Natuurlijk kunt u ook direct een bezoek brengen aan onze mooie showroom in Amersfoort.