Marmoleum vloer Amersfoort

De marmoleum vloer in uw woning

Zoekt u een prachtige marmoleum vloer voor in uw woning of pand in Amersfoort? Dan bent u bij Van der Weck Vloeren aan het juiste adres. Wij verkopen de mooiste marmoleum vloeren van een uitstekende kwaliteit. Voor meer informatie over deze bijzondere vloeren en inspiratie op het gebied van vloeren kunt u een bezoek brengen aan onze mooie showroom in Amersfoort. Natuurlijk kunt u ook direct telefonisch of per mail contact opnemen met onze vloerenspecialisten. Wij geven dan graag advies op maat.

Wat is een marmoleum vloer?

Marmoleum wordt ook wel linoleum genoemd. Echter, linoleum is de verzamelnaam van een bepaald soort vloerbedekking, terwijl marmoleum merknaam is van de producent Forbo. Linoleum is heel duurzaam, het bestaat namelijk voor 97% procent uit natuurlijke grondstoffen. Hiervan is 72% hernieuwbaar en 43% gerecycled. Het hoofdingrediënt voor de productie van deze bijzondere vloeren is lijnzaadolie. Tevens bestaat de vloer uit houtmeel en jute.

De toplaag van een marmoleum vloer

De toplaag is een belangrijk onderdeel van de vloer. Deze laag krijgt het meest te verduren, omdat hij intensief belopen wordt. Het is dus zeer belangrijk dat de toplaag slijtvast en hygiënisch is. Een marmoleum vloer heeft een zogenaamde Topshield2. Dit een UV harde toplaag die de vloer beschermt bij intensief gebruik. De marmoleum vloer is daarom uitermate geschikt voor openbare gebouwen waar intensief gebruik wordt gemaakt van de vloer. Denk aan scholen en ziekenhuizen. Wilt u meer weten over welk type marmoleum vloer past bij uw situatie in Amersfoort? Neem dan contact met ons op en geeft uw wensen aan ons door.

Laat uw Marmoleum PVC vloer leggen door onze specialisten

Wanneer u een geschikte marmoleum vloer heeft uitgekozen voor in Amersfoort, kunt u Van der Weck Vloeren ook nog inschakelen voor het leggen van de vloer. Onze specialisten zijn zeer vakkundige stoffeerders en helpen u graag met het perfect leggen van de vloer. Wilt u meer te weten komen over het leggen van een vloer in Amersfoort door onze specialisten? Benader ons dan telefonisch of per mail.

Bezoek onze showroom in Amersfoort

Bent u benieuwd geworden naar ons mooie assortiment met marmoleum vloeren? Bezoek dan onze mooie showroom en doe inspiratie op. Wilt u direct een passende vloer aanschaffen? Dan kunt u ons bellen op 033-2584727 of mailen via info@vanderweckvloeren.nl. U ontvangt dan van ons meer informatie over de mogelijkheden op het gebied van een marmoleum vloer in Amersfoort.

Informatie aanvragen
Vul onderstaand formulier in voor een vrijblijvende offerte of om uw wensen te bespreken.