Maatwerk kasten voor een kleine ruimte?

Maatwerk kasten voor een kleine ruimte

Het inrichten van een kleine ruimte kan een grote uitdaging zijn. U wilt er optimaal gebruik van maken, maar u wilt de ruimte ook niet tot de nok toe vullen met rommel. Heeft u een mooie zolderkamer waar u geen gebruik van maakt omdat u vindt dat er te weinig plek is? Heeft u een klein kamertje waar u een mooie slaapkamer van wilt maken? Laat door de specialist van Van Der Weck Vloeren efficiënte kasten op maat maken die perfect passen. We vertellen er in dit blog meer over.

Efficiënt de ruimte benutten

Als het gaat om het inrichten van een kleine ruimte, is het efficiënt benutten van de ruimte het allerbelangrijkste. Dit doet u door zoveel mogelijk opbergruimte te creëren die niet in de weg staat. Een grote boekenkast is vaak geen optie, maar een wandkast die spullen verbergt is juist wel heel wenselijk. Door de kasten op maat te laten maken, is het mogelijk om van elke centimeter efficiënt gebruik te maken.

Wandkast voor kleine ruimtes

Het maken van een wandkast voor een kleine ruimte is een kunst op zich. Kleine ruimtes bevinden zich vaak op lastig in te richten plekken. Hierbij kunt u denken aan een zolder of juist een kelder. Een wand met een rare hoek, een schuin dak of een trap komen in zo’n ruimte voor. Door de kasten op maat te laten maken, kunt u op plekken die u normaal niet zou gebruiken opbergruimte creëren. Denk bijvoorbeeld aan een kast onder de trap of onder het dak waar het te laag is om te lopen. In een kleine slaapkamer is het verstandig om een grote wandkast te laten plaatsen. U maakt dan verticaal gebruik van de ruimte, en benut de hoogte optimaal.

Vrijblijvende offerte voor kasten op maat

Wilt u kasten op maat laten maken voor een kleine ruimte in uw woning? Neem dan contact op met Van Der Weck Vloeren. Wij adviseren u over hoe u optimaal gebruikt kunt maken van uw kleine ruimte door ze te voorzien van de juiste maatwerk kasten. We stellen bovendien graag een vrijblijvende offerte voor u op. Neem contact met ons op via het formulier hier op de site, bel 033-2584727 of stuur een mail naar info@vanderweckvloeren.nl.