Lenteproof met nieuwe raamdecoratie

Vindt uw nieuwe raamdecoratie bij Van der Weck

De lente breekt weer aan en dat betekent dat het bij veel mensen begint te kriebelen. We voelen de drang om het een en ander in ons huis te veranderen, bijvoorbeeld de raamdecoratie. De zon begint weer te schijnen in ons huis en om het zonlicht optimaal te kunnen regelen is raamdecoratie geen overbodige luxe. Wij van Van der Weck Vloeren bieden naast vloeren ook een ruim assortiment met verschillende soorten raamdecoratie. Maar welk type raamdecoratie past bij uw woning? Wat voor raamdecoratie zorgt ervoor dat uw huis en interieur helemaal lenteproof is? Wij hebben een aantal mogelijkheden voor u op rij gezet in dit blog. Lees snel verder ontdek de verschillende soorten raamdecoratie die uw woning de aankomende lente nog mooier maken!

Ga voor inbetweens

In de lente genieten we van de warme zon die sinds lange tijd weer zijn weg in onze woonkamer vindt. Uiteraard willen we het heerlijke licht en de warmte niet direct blokkeren met een zwaar, donker overgordijn, maar de laaghangende zon kan ons ook behoorlijk in de ogen schijnen. Een gouden tussenweg zou daarom ideaal zijn. Inbetweens zijn dan een ideale oplossing. Dit type raamdecoratie zit tussen vitrage en het gordijn in. Ze laten wel licht door, maar zorgen tegelijkertijd voor de gewenste privacy. Daarnaast is de raamdecoratie een echte sfeermaker in uw interieur. Wilt u uw woning lenteproof maken met prachtige inbetweens? Bij Van der Weck Vloeren vindt u een uitgebreid assortiment met verschillende stoffen. Bekijk samen met een van onze specialisten welke stof het best past bij uw interieur. Daarnaast voorzien wij u van advies bij het kiezen van het juiste ophangsystemen en plooien. Ook voor bijbehorende accessoires bent u bij ons aan het juiste adres.

Lichtdoorlatende vitrages

Bent u op zoek naar een licht- en luchtdoorlatende raamdecoratie die naadloos aansluit bij het lentegevoel? Dan zijn vitrages wat voor u. Vitrages kenmerken zich door dunne stoffen die veel licht en lucht doorlaten. Zo hoeft u in huis niks te missen van de fijne lentezon. Vitrages zorgen in huis voor meer privacy en zijn daarnaast zeer sfeerverhogend. Of dat u nu een klassiek, modern, vintage of landelijk interieur heeft, vitrages passen altijd. Ook op het gebied van vitrages heeft u bij Van der Weck Vloeren ruime keuze. De stoffen zijn verkrijgbaar in wit, kleur, met patroon of zonder patroon en van dikkere kwaliteit of juist van dunnere kwaliteit. Bekijk snel ons complete aanbod in onze ruime showroom in Amersfoort.

Vindt passende raamdecoratie bij Van der Weck Vloeren

Wij hopen dat wij u middels dit blog voldoende inspiratie hebben gegeven om passende raamdecoratie uit te zoeken, zodat u uw woning helemaal lenteproof kunt maken. Bent u benieuwd geworden naar ons aanbod? Of heeft u nog vragen over inbetweens of vitrage? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze mooie showroom in Amersfoort en vraag een van onze specialisten om hulp.