Laminaat kopen en leggen

Op zoek naar een mooie laminaatvloer?

Heeft u interesse om duurzaam, aantrekkelijk en kwalitatief laminaat te kopen? Bij van der Weck vloeren vindt u precies die laminaatvloer die u wenst. In onze laminaatwinkel kunt u terecht voor vloeren voor een eerlijke prijs. Deze voordelige werkwijze kunnen wij u bieden, omdat wij all-in laminaat leggen. Dit betekent dat u bij ons niet alleen het laminaat zelf ontvangt. Ook de ondervloer, de plakplint en de legservice zijn bij ons bij de prijs inbegrepen. Ook voor PVC vloeren, traprenovatie, vinyl vloeren en plinten bent u bij ons aan het juiste adres. Wanneer komt u langs om uw gewenste laminaat te kopen?

Wij leggen uw laminaat met onze excellente legservice

Bij van der Weck kunt u laminaat van de merken Quick-Step en Hoomline kopen. Maar daar houdt onze service richting onze klanten nog niet op. Wij draaien onze hand namelijk ook niet om, om uw laminaatvloer te leggen. Voor ons zijn onze werkzaamheden pas volledig voltooid, als u exact volgens uw wensen over uw gloednieuwe laminaatvloer kunt lopen. Daarom bieden wij u deze dienst kosteloos aan, zodra u een vloer bij ons koopt! De specialisten van onze legservice zijn uitermate ervaren en bekwaam in het leggen van vloeren. Zij hebben allen een intensieve cursus gevolgd. Bovendien zijn zij in het bezit van het Quick-Step master installer certificaat. Wanneer mogen wij uw laminaat leggen?

Van der Weck Vloeren

Contactgegevens

Noordewierweg 97
3812DC Amersfoort

033-2584727
info@vanderweckvloeren.nl

Openingstijden

Dinsdag 10:00 – 16:00
Woensdag 10:00 – 16:00
Donderdag 10:00 – 18:00
Vrijdag 10:00 – 18:00
Zaterdag 10:00 – 18:00

Neem contact op

Laagste prijs garantie

Quickstep en Hoomline dealer

10 jaar fabrieksgarantie

CBW erkend

Geen extra kosten voor uw laminaatvloer

Wij onderscheiden ons als laminaatwinkel op meerdere punten van andere winkels. Zo adverteren veel winkels dat ze uw laminaat gratis leggen. Echter, zodra u een laminaatvloer wilt kopen, blijkt dat de plakplint en ondervloer nog extra bijgekocht moeten worden. Zo maakt u stiekem veel meer kosten dan u aanvankelijk gebudgetteerd had! Onze laminaatwinkel werkt compleet anders. Wij hanteren een transparante en heldere werkwijze. Zowel in onze afspraken met u als in onze prijzen. Bij ons betaalt u precies de prijs zoals aangegeven op de pakketten. Niets meer.

Als u bij ons laminaat aanschaft, dan zijn onderstaande producten en service automatisch inbegrepen bij onze scherpe prijs:

  • 3mm ondervloer alufoam+
  • Bijpassende plakplinten
  • Legservice

Kortom, naast dat u bij van der Weck betaalbaar laminaat kunt kopen, geniet u ook nog eens van ons gedegen vakmanschap. Bij ons komt u niet voor onverwachte kosten te staan. Niet voor de plakplint, noch voor de ondervloer. En uiteraard kost ook onze vakkundige legservice u niets extra’s. Onder de lijn bent u bij ons dus zeker het goedkoopste uit!

Ons aanbod in Hoomline laminaat

In onze laminaatwinkel vindt u diverse soorten laminaatvloeren van het merk Hoomline. Ook deze pakketten zijn all-in. U ontvangt dus meteen een 3mm ondervloer van alufoam en bijpassende plakplinten. Ook het leggen van uw vloer verzorgen wij graag voor u, zonder extra kosten. De exclusieve, in Europa geproduceerde, Hoomline laminaatcollectie bestaat uit diverse stijlen. Elke laminaatvloer is voorzien van een modern, actueel decor. Er zijn verschillende overlays verkrijgbaar, van mat tot embossed. Naar welk soort vloer bent u op zoek? Laat u vrijblijvend adviseren en inspireren door onze specialisten.

Ons aanbod in Quick-Step laminaat

Naast Hoomline vloeren, kunt u ook in onze laminaatwinkel terecht voor laminaat van Quick-Step. Wilt u een laminaatvloer van dit merk kopen? Uiteraard ontvangt u ook dan de 3mm ondervloer van alufoam, bijpassende plakplinten en komen wij, zonder extra kosten, uw vloer leggen. Met de ruime keuze aan ontwerpen van Quick-Step kunt u een echt bijzondere sfeer in uw woning creëren. De onberispelijke kwaliteit van dit laminaat wordt bevestigd door tientallen jaren ervaring als toonaangevend vloerbekledingsmerk. Of u nou van modern of traditioneel houdt, Quick-Step laminaat biedt u een zeer uitgebreide keuze. Zowel in verschillende soorten houtdessins, plankformaten, kleuren, texturen en groeven.

Meer informatie over onze laminaatwinkel

Sinds april 2017 zijn de broers Wesley en Kevin Bonestroo actief in hun laminaatwinkel van der Weck vloeren. In deze laminaatwinkel is een zeer ruim assortiment te vinden aan vloeren. In elke stijl, in elke kwaliteit en in elke prijsklasse is er wel een geschikte laminaatvloer te vinden. Omdat onze winkel zeer ruim is opgezet, kunt u op uw gemak een kijkje nemen tussen al ons laminaat. Wilt u uw gewenste laminaat kopen? De meest gangbare en gevraagde soorten hebben wij direct op voorraad leverbaar. Vervolgens bespreken we graag wanneer wij uw laminaat mogen leggen. Wanneer mogen wij u van harte welkom heten in onze laminaatwinkel?

Wilt u kwalitatief laminaat kopen en laten leggen? Breng dan een bezoekje aan laminaatwinkel van der Weck vloeren. Dan bent u straks wellicht ook een gelukkige eigenaar van Hoomline of Quick-Step laminaat. Inclusief ondervloer en plakplinten! Bezoek onze showroom in Amersfoort of benader ons voor meer informatie via 033-2584727 of info@vanderweckvloeren.nl. Wij helpen u graag aan laminaat dat volledig aan uw wensen voldoet!