Koud he? Ontdek dé gordijnen voor de koude wintermaanden

Gordijnen voor de winter

Gordijnen zijn onmisbaar in uw woning en zorgen voor veel sfeer. Al helemaal wanneer het ‘s avonds kouder is. Er zijn diverse gordijnstoffen verkrijgbaar. Zowel dunne stoffen (vitrages) als wat dikke, verduisterende stoffen. In het herfst/winterseizoen zijn verduisterende gordijnen echt een must. Gordijnen zijn namelijk ideaal om uw huis te isoleren. In dit blog leest u meer over dé gordijnen voor de koude wintermaanden. Ook ontdekt u hoe u uw woning het beste kunt isoleren. Lees snel verder en ontdek meer!

Gordijnen van velours

Velours is een stof die u tegenwoordig steeds meer terugziet. Niet alleen als bekleding van meubels, maar ook als gordijnen. Deze uitermate zachte stof voelt warm aan. Daarbij heeft de stof ook een warme, luxueuze uitstraling. Al vele stoelen, poefs en kussens worden met deze stof bekleed vanwege haar rijke aanblik. Prachtige gordijnen van velours in een rode, blauwe of okergele kleur staan werkelijk fantastisch in uw woning. Daarbij passen deze kleuren ook helemaal bij het winterseizoen. De dikke stof helpt u uw woning optimaal te isoleren en verduistert uw slaapkamer, zodat u heerlijk kunt slapen. Kies ook voor de luxe en warmte van velours en ontdek wat deze gordijnen voor u kunnen betekenen!

Gordijnen laten voeren

Heeft u normale gordijnen en wenst u extra warmte in uw woning? Kies er dan voor om uw gordijnen te laten voeren. Naast gordijnen van velours, zien we in de koudere maanden ook steeds meer dikke katoenen gordijnen terugkomen. Houd u van luchtige stoffen, maar wenst u toch uw woning optimaal te isoleren? Laat uw huidige gordijnen voeren. De extra stof die geplaatst wordt, zorgt ervoor dat u het niet snel koud heeft in uw woning. Ook verduistert een voering uw slaapkamer beter dan ongevoerde gordijnen. Wist u dat het voeren van uw gordijnen nog veel meer voordelen met zich meebrengt? Uw huidige gordijnen worden hierdoor beter tegen de zon beschermd en de zwaarte van de stof zorgt ervoor dat deze beter vallen. Zo krijgen uw gordijnen een chique uitstraling.

Kies voor optimale isolatie

Wenst u ook uw woning optimaal te isoleren? Ga dan vandaag nog voor gordijnen van velours of kies ervoor uw gordijnen te laten voeren. Dit zorgt voor gegarandeerd meer warmte in uw woning. Bij Van der Weck vloeren kunt u terecht voor de mooiste isolerende gordijnen. Wist u dat wij uw gordijnen geheel op maat kunnen maken? Laat ons uw unieke gordijnen op maat maken of breng een bezoekje aan onze showroom. Zo kunt u direct onze collectie bekijken. Uw ideale velours gordijnen of katoenen gordijnen vind u hier vast tussen. Wij wensen u veel succes bij het zoeken naar gordijnen voor de koude wintermaanden!