Kom alles te weten over onze legservice

Draag het leggen van uw vloer over aan de professional

U weet wellicht al wel dat u bij ons terecht kunt voor vloeren van kwalitatief hoogstaand laminaat, PVC en parket. Maar was u ook al bekend met onze vakkundige legservice? Draag het leggen van uw vloer aan ons over en u bent verzekerd van een perfect resultaat. Lees hier meer over onze legservice!

Laat ons uw vloer vakkundig leggen

Heeft u in onze webshop of showroom een mooie laminaatvloer zien staan? Wilt u deze graag bestellen, maar weet u niet zeker of u deze zelf naar behoren kunt leggen? Schakel dan onze legservice in. Omdat wij in het bezit zijn van het Quick-Step Master Installer certificaat, bent u verzekerd van een perfecte installatie. Wij voltooien deze klus vlot, vakkundig en zonder dat u hier veel last van ondervindt. Op die manier bespaart u enorm veel tijd en gedoe, vergeleken met wanneer u zelf de klus zou proberen te klaren. Of u nou kiest voor laminaat, PVC, vinyl of parket: wij kunnen elke vloer voor u leggen. Waar gaat uw voorkeur naar uit?

Ontdek de 3 belangrijkste voordelen van onze legservice

Uw laminaat, PVC of parketvloer laten leggen door onze legservice, biedt u vele voordelen:

  • U geniet van de gratis installatiegarantie van 2 jaar
  • Uw vloer wordt vakkundig gelegd door een Master Installer
  • U hoeft zelf niets te doen, met een prachtig resultaat als gevolg

Lijkt dit u ook wel wat? Geen gedoe, geen rotzooi, geen schade, maar in een korte tijd kunnen genieten van een prachtige laminaatvloer, PVC of parket? Schakel ons dan in voor het leggen van uw vloer. Dit kan op verschillende manieren.

Kies uw gewenste legservice uit

Voor elk soort vloer bieden wij een passende legservice aan. Zo hebben wij voor laminaat, PVC en parket specifieke diensten, allen inclusief een ondervloer en een plak- of stijlplint. Wat u ook kunt doen, is kiezen voor ons all in laminaat, vanaf € 22,99. Wij sommen graag op wat dit zoal inhoudt. Ons all in laminaat:

  • Is inclusief de bijpassende legservice
  • Wordt geleverd met bijpassende plakplinten
  • Komt inclusief een 2mm ondervloer van Alufoam+

Vraag ons naar meer informatie hierover.

Neem contact met ons op over onze legservice

Heeft u interesse in onze vloeren en legservice? Neem contact met ons op. Bel naar 033-2584727 of stuur uw vraag naar info@vanderweckvloeren.nl. Wij helpen u graag aan uw gewenste laminaat, parket of PVC dankzij onze vakkundige, snelle en betaalbare legservice!