Kies voor betonlook design met floorcolouring!

Ontdek de betonlook designvloer

Nu de lente begint zijn veel mensen toe aan wat nieuws in huis. Wat dacht u bijvoorbeeld van een nieuwe vloer. Een nieuwe vloer zorgt ervoor dat uw woning en interieur een compleet andere aanblik krijgt. Bent u op zoek naar iets nieuws en verfrissends? Iets wat helemaal van nu is? Dan is de betonlookdesign vloer misschien wat voor u. Bij Van der Weck Vloeren kunt u ook terecht voor deze bijzondere vloer. Een betonlook design vloer komt tot stand door floorcolouring. Deze techniek zorgt ervoor dat uw vloer een karakteristieke betonlook krijgt. Bent u benieuwd geworden naar dit type vloer? En wilt u meer te weten komen over de techniek die toegepast wordt? Lees dan snel verder in dit blog van Van der Weck Vloeren en ontdek of de betonlook designvloer wat voor u is.

Wat is floorcolouring?

Wat is floorcolouring precies? Floorcolouring is een combinatie van vlakke egalisatie van een vloer een een betonvloer afwerking. Eerst wordt er een strakke vloerafwerking aangebracht. Hierbij wordt ook floorcolouring pigmentatiepoeder toegevoegd. Door dit te combineren ontstaat een prachtige vloer met een industriële uitstraling. Floorcolouring wordt binnen toegepast en is niet geschikt voor houten vloeren. Meer weten over floorcolouring? Neem dan gerust contact op met een van de specialisten van Van der Weck Vloeren.

Kiest de kleur voor uw betonlook vloer

Wilt u in uw woning graag een betonlook design vloer laten realiseren met floorcolouring? Dan moet u uiteraard vooraf eerst de gewenste kleur bepalen. U heeft bij ons de keuze uit drie moderne industriële kleuren: white, soft black en brown. De intensiteit van de kleuren kunt u zelf bepalen. Kiest u voor meer pigment? Dan wordt de kleur voller. Onze vakmensen voegen de door u gekozen kleur toe aan de egaliseermiddelen 990 Europlan Direct of 920 Europlan Alphy. We willen uiteraard een optimaal eindresultaat realiseren en daarom voegen wij slechts 3% egalisatiemiddel toe aan een pak egaliseermiddel. Wanneer de gekleurde egalisatie eenmaal droog is, werken wij hem af met een 301 BaseSealer en 311 TopCoat.

Vraag om advies aan onze specialisten

Wij hopen dat wij u voldoende hebben geïnformeerd over de betonlook design vloer. Heeft u nog vragen of wilt u meer te weten komen over de egalisatie en de mogelijke kleuren? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze mooie showroom in Amersfoort. Uiteraard staan onze specialisten ook altijd voor u klaar om u te voorzien van advies op maat. Zij gaan graag met u om de tafel te zitten om de perfecte betonlook design vloer met u uit te denken.