Kasten op maat Utrecht

Kasten op maat in Utrecht, stijlvol en functioneel

Met Allure schuifdeurkasten voorziet u uw woonruimte in Utrecht van een geheel unieke stijl. Wij, van Van Der Weck Vloeren, spelen in op deze trend en bieden nu ook Allure schuifdeurkasten aan. Wat dacht u van een mooie schuifdeurkast in uw slaapkamer? Of op uw overloop? Deze functionele kast is werkelijk overal te plaatsen. Graag vertellen wij u meer over ons aanbod Allure schuifdeurkasten in Utrecht en omgeving.

Altijd maatwerk naar wens

Wij bieden in Utrecht en omgeving maatwerk Allure schuifdeurkasten die volop opslagruimte bieden en geheel bij uw woning zullen passen. Voor elke woning is er een passende oplossing. Heeft u bijvoorbeeld een schuin dak? Of een laag plafond? Dan is dit geen enkel probleem. U kunt de Allure tevens naar iedere indeling modelleren. Zo kunt u uw interieur zelfs afsluiten met schuif- of draaideuren, afhankelijk van de mogelijkheden van uw gekozen ruimte. Wist u dat u ook zelf de kleur van uw Allure kast kunt uitkiezen? Jazeker, u heeft de keuze uit een heel palet aan kleuren. Tevens heeft u de keuze uit schuifdeurkasten in diverse woonstijlen en daartoe behorende accessoires.

Afspraak is afspraak
Meet- en montage service
Interieuradvies op maat
CBW erkend

De voordelen van Allure schuifdeurkasten

Allure schuifdeurkasten bieden veel voordelen voor uw woning in Utrecht. De kasten worden geheel op maat gemaakt en geproduceerd in Nederland. Tevens kunnen wij de kasten voor u inmeten en monteren indien gewenst. De kast is stijlvol vormgegeven en zeer functioneel in het gebruik. U kunt in iedere stijl uw spullen opbergen en de kast geheel personaliseren. Indien u een unieke schuifdeurkast wenst, is een schuifdeurkast van Allure zeker een geschikte optie. Wenst u meer informatie? Of wilt u graag een Allure schuifdeurkast voor uw woning in Utrecht bestellen? Neem dan contact op met de adviseur van Van Der Weck Vloeren!

Bezoek onze showroom!

Wilt u direct meer informatie of de mogelijkheden weten? Vrijblijvende offerte ontvangen of een deskundig advies op maat? Maak dan eenvoudig online een afspraak. We zullen vervolgens zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Neem contact op voor uw kasten op maat in Utrecht

Wilt u de uitstraling van uw woning in Utrecht verfraaien met prachtige Allure schuifdeurkasten? Neem dan contact op met onze adviseur. Samen met u wordt gekeken naar de best passende schuifdeurkast voor uw woning. Ook zal de kast worden ingemeten om vervolgens zorgvuldig door onze professionals te worden gemonteerd. Neem vandaag nog contact op met Van Der Weck Vloeren, zodat wij u snel van dienst kunnen zijn. Kies ook voor Allure schuifdeurkasten en creëer een geheel nieuwe woonervaring!