Schuifdeurkasten

Schuifdeuren zorgen met hun robuuste look voor een prachtige afsluiting van uw kastruimte.

De greep is in het deurpaneel gefreesd. Kies een passende kleur en structuur en u geeft uw woonkamer, slaapkamer, keuken of kantoor een natuurlijke of juist moderne en strakke uitstraling.

Het wielsysteem wordt aan de onder- en bovenzijde in de deur gefreesd, dit zorgt ervoor dat het net lijkt alsof de deur strak vanaf het plafond tot aan de vloer loopt zoals op de sfeerbeelden goed te zien is. Hierdoor creëert de deurenset een moderne look en feel. Geïnspireerd geraakt? Laat je adviseren door een kastenspecialist in onze showroom!

Afspraak is afspraak
Meet- en montage service
Interieuradvies op maat
CBW erkend
DSC_4951-1-683x1024

Met de klassieke of juist modern gefreesde schuifdeuren van Allure kunt u uw interieur een meer landelijke en karakteristieke uitstraling geven. Onze kwaliteitsdeuren worden op maat gemaakt in het model en de kleur van uw keuze. Zo zijn er bij klassieke deuren ook verschillende motieven mogelijk,

  • Op maat gemaakt 22 mm massief MDF
  • Afgewerkt met hoogwaardige folie
  • Uitgebreid kleurenprogramma
  • Maximale inbouwhoogte 280 cm
  • Maximale deurbreedte 100 cm
  • Kogelgelagerd wielsysteem

Bezoek onze showroom!

Wilt u direct meer informatie of de mogelijkheden weten? Vrijblijvende offerte ontvangen of een deskundig advies op maat? Maak dan eenvoudig online een afspraak. We zullen vervolgens zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Schuifdeuren worden geheel naar de ruimte en uw stijlwensen op maat gemaakt.

Kiest u voor een industriële stijl? Dan passen de schuifdeuren met leerlook deuren hier heel goed bij. Of toch liever landelijk en modern? Ga da dan voor glazen deuren. Kies voor stijlvolle schuifdeuren die uw interieur helemaal afmaken.

De schuifdeuren zijn leverbaar in de stijl die u wenst. Zo zijn de deuren mogelijk in prachtige houtdecors, glas in verschillende kleuren en zelfs spiegels. Kortom in elke ruimte en woonstijl toepasbaar!