Kasten op maat laten maken? Van der Weck Vloeren staat voor u klaar!

Kasten op maat in uw woning

Wilt u kasten op maat laten maken voor uw woning? Dan kunt u terecht bij Van der Weck Vloeren! Of u nu een boekenkast, kledingkast, dressoir of keukenkastjes wenst, wij maken het. Kasten zijn werkelijk overal in de woning te vinden en kunnen een ware toevoeging zijn aan uw interieur. Wanneer u een kleine woonruimte heeft, kan het echter een flink uitdaging zijn om hierin voldoende opbergruimte te creëren. Veel modellen kasten zijn namelijk erg groot of lomp. Wij van Van der Weck Vloeren bieden u echter de uitkomst! Wij kunnen de kast voor uw woning namelijk geheel naar wens op maat maken.

Kasten op maat passen altijd

Een groot voordeel van een kast op maat maken, is dat deze altijd in uw woning zal passen, en bovendien perfect matcht met uw interieur. Ook wanneer de kamer een scheve muur of aparte vorm heeft, is het voor onze professionals geen enkel probleem om een kast op maat te maken. U kunt dan straks op een meer effectieve manier gebruik maken van de ruimte in uw woning. Dit terwijl een standaard kast juist meer ruimte in beslag neemt.

Wij voorzien in al uw wensen

Een kast op maat geeft u de mogelijkheid om creatief te zijn met het ontwerp hiervan. Heeft u een kledingkast nodig waar u werkelijk al uw kleding in kwijt kunt? Schakel dan de professionals van Van der Weck Vloeren in om een ware inloopkast te maken. Zo heeft u altijd genoeg ruimte voor al uw kleding en slingert er niets meer rond op de vloer. Bent u juist op zoek naar een boekenkast? Kies dan voor een uniek design, en laat uw boeken etaleren! Zo staan uw boeken mooi opgesteld achter glas. Ook andere collecties kunt u hierin kwijt, zoals LP’s, prijzen of een andere verzameling.

Een kast die matcht met uw interieur

Het is mogelijk een kast op maat geheel naar uw eigen stijl samen te laten stellen. Heeft u de voorkeur voor een industriële stijl? Of gaat u liever voor landelijk of klassiek? Met een kast op maat is er veel mogelijk. U profiteert altijd van een unieke en originele kast die een stijlvolle toevoeging vormt aan de ruimte. Wenst u juist een meer subtiele kast? Ook dat is mogelijk met onze kasten op maat.

Schakel onze experts in!

Wilt u meer bergruimte in uw woning creëren met kasten op maat? Schakel dan een expert van Van der Weck Vloeren in. Wij hebben de juiste kennis en kunde in huis om uw kasten op maat geheel naar wensen vorm te geven. Wat uw favoriete stijl ook is, wij bieden een tal van oplossingen qua materialen, design en kleuren. Neem nu contact op met Van der Weck vloeren. Dat kan telefonisch via 033-2584727 of stuur een mail naar info@vanderweckvloeren.nl. Bij Van der Weck Vloeren kunt u terecht voor prachtige kasten op maat!