Jaloezieën: zomerse raamdecoratie

Maak kennis met jaloezieën

Nu de zomer is begonnen, gaan we op zoek naar manieren om de warme zon buiten te houden. Jaloezieën zijn het ideale type raamdecoratie voor de zomerdagen. Wilt u veel licht naar binnen laten? Dan kunt u ze volledig of gedeeltelijk optrekken. Maar ze kunnen ook helemaal naar beneden worden gelaten om de zon tegen te houden en meer privacy te creëren. Bent u benieuwd naar deze raamdecoratie? Lees dan dit blog van Van der Weck Vloeren. Naast het feit dat we specialist op het gebied van vloeren zijn, weten wij ook alles over raamdecoratie. Wilt u meer weten over onze collectie? Neem dan direct een kijkje en ontdek de jaloezieën op maat bij Van der Weck Vloeren. Lees verder voor meer informatie over de voordelen en mogelijkheden.

Horizontale en verticale jaloezieën

Voordat we u meer vertellen over de voordelen van jaloezieën, willen wij u eerst informeren over de verschillende types. U heeft namelijk de keuze uit horizontale en verticale jaloezieën. Bij de horizontale versie liggen lamellen, u raadt het al, horizontaal. Bij de verticale variant zijn de lamellen verticaal of staand. Beide types raamdecoratie hebben een andere uitstraling. Bekijk in onze showroom welke variant uw voorkeur geniet.

De voordelen van jaloezieën

Jaloezieën bieden heel veel voordelen. Zo zijn ze bijvoorbeeld geschikt voor ieder raam. Wij zijn namelijk in staat om ze volledig voor u op maat te maken. Gaat u voor de verticale variant? Dan kunnen wij ze ook plaatsen voor ramen met een bijzondere vorm. Ook wat betreft de bediening heeft u diverse mogelijkheden. Ze kunnen bijvoorbeeld bediend worden met een koord, maar u kunt u ook voor LiteRise® gaan. Tot slot kunt u met deze raamdecoratie heel gemakkelijk bepalen hoeveel licht u naar binnen wilt laten komen.

Ontdek de mogelijkheden van raamdecoratie

Hoe wilt u dat uw jaloezieën eruit komen te zien? Bij Van der Weck Vloeren heeft u ontzettend veel mogelijkheden. Ze zijn namelijk verkrijgbaar in elke kleur en ook qua materiaal is er keuze genoeg. U kunt bijvoorbeeld gaan voor hout, aluminium en stof. Tot slot zijn er ook heel veel verschillende texturen beschikbaar.

Kom langs in onze showroom

Bent u benieuwd naar de verschillende mogelijkheden op het gebied van zomerse raamdecoratie? Kom dan gerust langs in onze showroom in Amersfoort, en ga met een van onze specialisten om de tafel zitten. Wij helpen u dan graag verder met het vinden van de jaloezieën die helemaal bij u uw wensen aansluiten.