Interieuradvies

Een nieuw interieur met de hulp van Van der Weck

Wanneer u op zoek bent naar interieuradvies op maat, bent u bij Van der Weck Vloeren aan het juiste adres. Wij nemen uw volledige interieur onder de loep, en helpen u om van uw huis een thuis te maken. Of u nu een nieuwe woning heeft gekocht, een huis gaat bouwen of uw huis een make-over wilt geven. Met interieuradvies op maat zorgen wij ervoor dat het interieur helemaal bij u past, van de vloeren tot het plafond! Lees verder voor meer informatie over hoe wij dat doen, of maak direct een vrijblijvende afspraak.

Professioneel interieuradvies

Bij Van der Weck Vloeren kunt u terecht voor professioneel interieuradvies op maat. Het enige wat wij hiervoor nodig hebben zijn de plattegrond van uw woning en foto’s van uw huidige meubels. Vervolgens gaan we met u om tafel zitten om uw woonstijl te bespreken en een wensenlijstje te maken. We bespreken hoe uw ideale woning eruit zou zien. Vervolgens zetten wij het om in een 3D beeld. Hierbij maken we een overzicht van alle materialen en geven we interieuradvies op maat over onder andere de meubels, styling en verlichting.

Meubels, vloeren, zonwering en meer

Bij Van der Weck Vloeren kunt u natuurlijk niet alleen maar terecht voor het interieuradvies op maat. Wij hebben een groot assortiment aan verschillende soorten vloeren (waaronder laminaat, PVC, parket, vinyl, tapijt en meer). Ook voor zowel binnen- als buitenzonwering bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast gaan we aan de slag met bijvoorbeeld een traprenovatie of het maken van kasten op maat voor elke ruimte. Kortom, bij Van der Weck Vloeren kunt u niet alleen terecht voor een interieuradvies op maat, maar ook om uw droominterieur realiteit te laten worden.

Bezoek de showroom

Wij raden u zeker aan om eens een bezoekje te brengen aan onze showroom en u te laten inspireren. Hier vindt u een groot assortiment aan onder andere vloeren, meubels, zonwering en kasten. In onze showroom in Amersfoort krijgt u meteen een idee hoe de verschillende stijlen en materialen eruit zien. U ziet direct wat u mooi en minder mooi vindt. Dit kunnen wij vervolgens meenemen wanneer we u voorzien van interieuradvies op maat voor uw woning.

Direct contact voor interieuradvies op maat

Kortom, wanneer u op zoek bent naar interieuradvies op maat, neemt dan contact op met Van der Weck Vloeren. Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 033-2584727 of door een mail te sturen naar info@vanderweckvloeren.nl. Van der Weck Vloeren helpt u graag verder met een interieuradvies op maat.

Informatie aanvragen
Vul onderstaand formulier in voor een vrijblijvende offerte of om uw wensen te bespreken.