Houten jaloezieën Amersfoort

Van der Weck Vloeren Amersfoort: maatwerk houten jaloezieën

Zoekt u de perfecte raamdecoratie en zonwering in één? Dan zijn de houten jaloezieën van Van der Weck Vloeren in Amersfoort wellicht een uitstekende keuze voor u. In ons assortiment in Amersfoort hebben wij namelijk een groot en divers aanbod houten jaloezieën. Houten jaloezieën hebben door het gebruik van natuurlijke materialen een luxe en warme uitstraling. Bij Van der Weck Vloeren kunt u altijd terecht voor de perfecte kwaliteit houten jaloezieën voor de beste prijs. Onderstaand leest u meer over ons ruime assortiment houten jaloezieën in Amersfoort. U kunt natuurlijk ook direct contact met ons opnemen voor meer informatie. Of breng voor inspiratie en advies op maat over de houten jaloezieën een bezoek aan onze showroom in Amersfoort.

Maatwerk houten jaloezieën tot wel 3 meter!

Houten jaloezieën zijn zeer populair als raamdecoratie. U komt ze in vrijwel elk trendy interieur- of woonprogramma op televisie tegen. Met houten jaloezieën bepaalt u zelf de lichtinval en privacy in uw woning. Houten jaloezieën zijn gemaakt van 100% echt hout wat ze stijlvol en tijdloos maakt. Een groot voordeel: de houten jaloezieën zijn bij ons in Amersfoort tot een lengte van wel 3 meter te bestellen! Onze houten jaloezieën maken wij in Amersfoort 100% voor u op maat en passen dus altijd. U kiest voor maatwerk houten jaloezieën wanneer u wilt dat ze volledig zijn afgestemd op uw huis en interieur. U kunt bij Van der Weck Vloeren zelf de kleur jaloezie, lamelbreedte en de kleur ladderbanden kiezen.

Afspraak is afspraak
Meet- en montage service
Interieuradvies op maat
CBW erkend

Houten jaloezieën als binnenzonwering

Houten jaloezieën zijn ook zeer geschikt als binnenzonwering. U kunt namelijk zelf de intensiteit en de richting van het licht bepalen. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de jaloezieën omhoog te trekken en het zonlicht volop naar binnen te laten schijnen, of u kunt de jaloezieën zo instellen dat ze slechts een klein beetje zonlicht doorlaten. Wordt het te warm in uw kamer? Dan kunt u de jaloezieën helemaal afsluiten. Zo heeft u de altijd de perfect zonwering op maat. Bovendien bieden houten jaloezieën ook optimale privacy.

Bezoek onze showroom!

Wilt u direct meer informatie of de mogelijkheden weten? Vrijblijvende offerte ontvangen of een deskundig advies op maat? Maak dan eenvoudig online een afspraak. We zullen vervolgens zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Houten jaloezieën in Amersfoort bestellen

Wilt u meer weten over de mogelijkheden, de kwaliteit en ons aanbod houten jaloezieën in Amersfoort? Of wilt u een geheel vrijblijvende offerte aanvragen voor het op maat laten maken van uw houten jaloezieën? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op deze website, of bel 033-258 47 27. Mailen kan ook naar info@vanderweckvloeren.nl. Voor topkwaliteit houten jaloezieën in Amersfoort gaat u naar Van der Weck Vloeren.