Horren Amersfoort

Van der Weck Vloeren Amersfoort: horren voor alle ramen en deuren

Heeft u last van vliegen, muggen of andere insecten in uw huis of op uw werkplek? Kies dan voor insectenwering van Luxaflex®. Bij Van der Weck Vloeren in Amersfoort hebben we een zeer groot aanbod insectenwerende horren voor alle deuren en ramen. Of het nu om gewone ramen en deuren gaat, of om draai-kiep ramen en openslaande tuindeuren.
Luxaflex® heeft een ruime collectie rolhorren, schuifhorren, inzethorren en plisséhorren. Voor alle soorten deuren en ramen hebben wij in Amersfoort perfect passende horren. Kom naar de showroom van Van der Weck Vloeren en bekijk onze gehele collectie. Bij Van der Weck Vloeren in Amersfoort kunt u altijd terecht voor de beste kwaliteit horren voor de beste prijzen.

Horren: houden vliegen en muggen buiten!

Niet is fijner dan in de zomermaanden lekker uw ramen en deuren open zetten en genieten van de frisse lucht in huis. Helaas ontkomt u er niet aan dat insecten uw huis binnendringen. Vliegen en muggen heeft u natuurlijk liever niet in huis. Om geen last te hebben van insecten en het gezoem van muggen, kunt u in Amersfoort kiezen voor maatwerk horren van Luxaflex®. Die vindt u bij Van der Weck Vloeren. Speciaal op maat gemaakt voor elk raam of deur. Van der Weck Vloeren in Amersfoort is specialist in pvc-vloeren, laminaat vloeren, parket vloeren, tapijt, vinyl, raamdecoratie en insectenwering van Luxaflex® tegen zeer scherpe prijzen!

Voordelen van horren

De voordelen van horren op een rijtje:

  • Tegen vliegen en muggen: een hor zet u eenvoudig voor uw raam of deur en de insecten komen niet naar binnen. Door het dunne gaas ziet u de hor bijna niet. Dat maakt horren geschikt voor alle ramen en deuren.
  • Met POL-tex® gaas: heeft u, of iemand in uw familie, last van hooikoorts? De horren met POL-tex® gaas van Luxaflex® houden naast vliegen en muggen ook pollen buiten. Zo heeft u in huis minder last van de pollen in de lucht. Extra genieten dus van de frisse lucht!
  • In meerdere opties te verkrijgen: voor iedere raam en deur hebben wij wel een hor. Een rolhor(deur), vaste hor(deur), plissé hor(deur), schuivende hor en scharnierende hor. In allerlei vormen en maten. Speciaal op maat gemaakt, zodat de horren perfect passen.

Horren kopen in Amersfoort

Wilt u meer weten over de mogelijkheden, de kwaliteit en ons aanbod in Amersfoort van horren van Luxaflex®? Of wilt u een geheel vrijblijvende offerte aanvragen voor het op maat laten maken van horren voor uw woning of kantoor? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op deze website, of bel 033-258 47 27. Mailen kan ook naar info@vanderweckvloeren.nl. Voor topkwaliteit horren in Amersfoort bent u aan het juiste adres bij Van der Weck Vloeren.

Informatie aanvragen
Vul onderstaand formulier in voor een vrijblijvende offerte of om uw wensen te bespreken.