Horizontale jaloezieën Amersfoort

Van der Weck Vloeren Amersfoort: voor maatwerk jaloezieën

Zoekt u de perfecte raamdecoratie en zonwering in één? Dan zijn de horizontale jaloezieën van Van der Weck Vloeren in Amersfoort een uitstekende keuze voor u. In ons assortiment hebben wij namelijk een groot en divers aanbod horizontale jaloezieën. Laat u inspireren door de verschillende mogelijkheden of vraag vandaag nog gratis kleurstalen aan. Bij Van der Weck Vloeren kunt u altijd terecht voor de perfecte kwaliteit horizontale jaloezieën voor de beste prijs. Onderstaand leest u meer over ons ruime assortiment jaloezieën in Amersfoort. U kunt natuurlijk ook direct contact met ons opnemen voor meer informatie. Of breng voor inspiratie en advies op maat over onze horizontale jaloezieën een bezoek aan de showroom in Amersfoort.

Maatwerk jaloezieën

Horizontale jaloezieën, u ziet ze in elk woonmagazine, op de populairste interieurblogs en in de hipste interieurs. We kunnen wel stellen dat jaloezieën zeer populair zijn als raamdecoratie. Bij Van der Weck Vloeren kunt u in Amersfoort kiezen uit een collectie kant en klare jaloezieën en een collectie maatwerk horizontale jaloezieën. Als u kiest voor horizontale jaloezieën op maat, dan meten wij uw raam tot op de millimeter nauwkeurig op en maken wij uw horizontale jaloezieën perfect passend op maat. In onze collectie horizontale jaloezieën op maat hebben wij houten jaloezieën, aluminium en kunststof jaloezieën.

Afspraak is afspraak
Meet- en montage service
Interieuradvies op maat
CBW erkend

Welke horizontale jaloezieën passen bij u?

Welke soort jaloezieën passen bij u? Met houten jaloezieën zorgt u gegarandeerd voor de juiste sfeer in huis en bovendien past deze raambekleding in ieder interieur. Kiest u liever voor aluminium jaloezieën? Deze hebben het voordeel dat ze vochtbestendig zijn en dat u ze eenvoudig kunt afnemen. Daarom zijn ze zeer geschikt voor gebruik in vochtige ruimtes. Er zijn ook horizontale jaloezieën van kunststof. Deze hebben een houtlook en zijn zeer geschikt voor vochtige ruimtes, zoals de keuken en badkamer.

Bezoek onze showroom!

Wilt u direct meer informatie of de mogelijkheden weten? Vrijblijvende offerte ontvangen of een deskundig advies op maat? Maak dan eenvoudig online een afspraak. We zullen vervolgens zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Voordelen van horizontale jaloezieën

  • Geschikt voor elk type raam: raamdecoratie maken wij altijd helemaal op maat. Zelfs voor bijzondere raamvormen kunnen wij horizontale jaloezieën plaatsen.
  • Diverse bedieningsmogelijkheden: vaak worden jaloezieën met de hand bediend met een koord, maar ook LiteRise® bediening behoort tot de mogelijkheden.
  • Ruime keuze in kleuren, materialen en texturen: jaloezieën zijn verkrijgbaar in vrijwel elke kleur, maar er is ook keuze uit materiaalsoort zoals hout, aluminium en stof. Daarnaast zijn ook nog verschillende texturen mogelijk.

Horizontale jaloezieën in Amersfoort bestellen

Wilt u meer weten over de mogelijkheden, de kwaliteit en ons aanbod horizontale jaloezieën in Amersfoort? Of wilt u een geheel vrijblijvende offerte aanvragen voor het op maat laten maken van uw jaloezieën? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op deze website, of bel 033-258 47 27. Mailen kan ook naar info@vanderweckvloeren.nl. Voor topkwaliteit horizontale jaloezieën in Amersfoort gaat u naar Van der Weck Vloeren.