Haal de zomer in huis met deze woontrends!

Zomerse trends voor uw woning

De zomer treedt weer in en dit betekent dat ieder zijn of haar huis klaarmaakt voor het seizoen. Daglicht en een veelvoud aan kleur staan centraal, in tegenstelling tot de meer sobere herfst. In dit blog van Van Der Weck Vloeren vertellen wij u over de nieuwste interieurtrends, zodat uw woning straks fris de zomer tegemoet kan gaan.

Duurzame materialen

Duurzaamheid speelt een steeds grotere rol in ons interieur. De producten op de markt zijn duurzamer geworden en steeds meer mensen hebben het liefst natuurlijke materialen in hun huis. Denk aan hout en diverse steensoorten. Deze trend is naar verwachting wel een blijvertje.

Zwart-wit en kleur

Een andere populaire trend is zwart-wit gecombineerd met een kleurrijk element. Als u in een bepaalde kamer witte muren heeft en het meubilair zwart is, kan het heel mooi zijn om de ruimte te laten leven met een andere kleur. Denk aan groen, door bijvoorbeeld een grote groene kamerplant in de ruimte te plaatsen. Of ga voor een andere kleur plant of item om uw ruimte op te fleuren.

Contrasterende raamdecoratie

Door voor contrasterende raamdecoratie te kiezen, komt uw ruimte op een bijzondere manier naar voren. Zo kunt u ervoor kiezen om twee verschillende gordijnen aan te schaffen, zoals gordijnen in een mooie mintgroene kleur en in grijs.

Een lichte woonkamer

Sfeer is van belang in uw woonruimte, maar uiteraard wilt u ook kunnen genieten van de zon. Linnen gordijnen in combinatie met houten jaloezieën zorgen voor een mooi contrast in uw ruimte, en laten de zonnestralen op een bijzondere wijze binnen.

Hoe minder, hoe beter

Niet alleen raamdecoratie kan de sfeer in uw ruimte bepalen. Woonaccessoires doen dit eveneens. Veelal denkt men dat door veel meubels en accessoires in huis te plaatsen, dit meer sfeer brengt in de woning. Echter kunt u met minder, hetzij grotere accessoires, de rust in de ruimte bewaren en voorkomen dat deze rommelig oogt. Speel met zwart-wit en combineer dit met accessoires in zachte of juist fellere kleuren.

Advies nodig? Wij helpen u graag!

Wenst u een gedegen advies omtrent de ideale raamdecoratie voor uw woning? Of bent u op zoek naar een prachtige nieuwe vloer? Dan staan wij bij Van Der Weck Vloeren graag voor u klaar. Neem contact op met onze adviseur of kom langs in onze winkel!