Gordijnen Nijkerk

Als u nieuwe gordijnen wenst

Bent u op zoek naar nieuwe, kwalitatieve gordijnen in Nijkerk? Breng dan een bezoekje aan de showroom van Van der Weck Vloeren. Bij ons bent u aan het juiste adres voor:

  • Overgordijnen
  • In betweens
  • Vitrages

Weet u al wat u wenst in Nijkerk? Zoek dan geheel zelfstandig uw favoriete gordijnen bij ons uit. Of laat u geheel vrijblijvend inspireren en adviseren door onze specialisten. Wij wijzen u graag op alle mogelijkheden in stoffen, kleuren, dessins en transparantie. Dan beschikt u straks over precies de juiste gordijnen in Nijkerk!

In betweens

Overgordijnen

Vitrages

Confectie

Kom meer te weten over de verschillende soorten gordijnen

Wij leggen u alvast graag uit waarin bovenstaande soorten zich onderscheiden. Overgordijnen hebben vaak een verduisterende functie. Bovendien werken ze isolerend. Zo houden deze sfeervolle gordijnen de kou buiten en zorgen ze voor een fijne privacy. Kiest u voor in betweens? Dan beschikt u over de variant die tussen overgordijnen en vitrage in zit. Dit zorgt ervoor dat u in uw ruimte wel wat licht ontvangt van buiten, maar dat mensen die buiten staan niet naar binnen kunnen kijken. In betweens staan daardoor bekend als zeer multifunctioneel. Tot slot is er de vitrage. Ook deze is lichtdoorlatend, geeft extra privacy in Nijkerk en is zeer sfeerverhogend. Zeker in combinatie met overgordijnen!

Kies in Nijkerk voor maatwerk

Wist u al dat wij over een eigen confectieservice beschikken? Hiermee kunt u extra plooien aan laten brengen in uw overgordijnen. Denk aan een enkele plooi, een dubbele plooi, een enkele retour plooi of een wave plooi. Het aanbrengen van extra plooien kan zorgen voor meer sfeer, minder lichtinval en een verhoging van uw privacy. Een ander element van ons maatwerk, is dat u kunt kiezen voor precies dat ophangsysteem dat perfect in uw interieur past. Gaat u voor moderne haakjes of juist voor landelijke ringen? Als u kiest voor ringen, worden er roestvrij stalen ringen aan uw overgordijnen bevestigd. Mocht u uw overgordijnen dus eens wassen, dus zal er geen roestvorming plaatsvinden! Kortom, bezoek snel onze showroom vanuit Nijkerk!

Beschikt straks over kwalitatieve gordijnen in Nijkerk

Heeft u in Nijkerk interesse in nieuwe gordijnen? Neem een kijkje in onze showroom. Hier mag u geheel vrijblijvend inspiratie opdoen en advies inwinnen bij onze specialisten. Op die manier stellen we samen graag uw perfecte overgordijnen, in betweens of vitrages samen. Neem direct ook een kijkje tussen onze andere raamdecoratie! Bel naar 033-2584727, mail naar info@vanderweckvloeren.nl of vul ons online contactformulier in. Wij helpen u graag aan de mooiste gordijnen in Nijkerk!

Informatie aanvragen
Vul onderstaand formulier in voor een vrijblijvende offerte of om uw wensen te bespreken.