Gordijnen Baarn

Ga voor de beste gordijnen in Baarn

Bezig met het inrichten van uw woning in Baarn en heeft u hier veel tijd, energie en geld ingestopt? Bespaar dan vooral niet op de gordijnen. Met gordijnen is het namelijk mogelijk om precies de juiste sfeer aan uw interieur te geven. Kies daarom voor de gordijnen van Van der Weck Vloeren en verzeker uzelf van kwaliteit tegen een lage prijs. Wij bieden gordijnen in vele stoffen en transparanties. In ons assortiment hebben wij onder andere gordijnen, vitrage, inbetweens en overgordijnen. En de plooien in de gordijnen? Die kunt u via onze confectie service zelf bepalen! Kom langs in onze showroom om de diverse collectie gordijnstoffen te bekijken of neem vanuit Baarn telefonisch contact op voor de mogelijkheden!

Afspraak is afspraak
Meet- en montage service
Interieuradvies op maat
CBW erkend

Koop gordijnen voor uw huis in Baarn en ervaar onze service

Kiest u voor onze gordijnen? Dan ervaart u vanuit Baarn onze geweldige service. Bestelt u uw gordijnen bij ons, dan:

  • Ervaart u onze klantvriendelijkheid
  • Heeft u altijd garantie op uw gordijnen
  • Voorzien wij u van advies op maat over uw gordijnen
  • Stellen wij eerst een vrijblijvende offerte voor u op
  • Kunnen wij uw gordijnen inmeten, gratis bezorgen en eventueel plaatsen!

Hierdoor hoeft u zich in Baarn geen zorgen meer te maken: Van der Weck Vloeren lost dit voor u op!

Bezoek onze showroom!

Wilt u direct meer informatie of de mogelijkheden weten? Vrijblijvende offerte ontvangen of een deskundig advies op maat? Maak dan eenvoudig online een afspraak. We zullen vervolgens zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Overgordijnen, inbetweens of vitrage in Baarn? Wij hebben het voor u

U kunt voor elk type gordijn bij ons terecht. Zoekt u overgordijnen, inbetweens of vitrage? Wij staan voor u klaar. Ook adviseren we u graag over welke gordijnen het beste bij uw woonruimte passen. Vitrage zorgt bijvoorbeeld voor een verhoging van de sfeer in uw ruimte. Zoekt u een mix tussen vitrage en gordijn? Kies dan voor inbetweens! En zoekt u gordijnen met specifiek een verduisterende functie? Kies dan voor overgordijnen. Deze gordijnen hebben naast een verduisterende functie ook een isolerende werking! Kom vanuit Baarn langs in onze showroom en we bespreken graag de mogelijkheden.

Kom langs vanuit Baarn of neem contact op

Bent u ook zo benieuwd naar de mogelijkheden van onze gordijnen voor uw woning in Baarn? Twijfel dan niet en neem contact met ons op! We adviseren u graag over gordijnstoffen, soorten gordijnen en de verschillende soorten transparanties. Daarnaast stellen we graag een vrijblijvende offerte voor u op! Neem vandaag nog contact met ons op door te bellen naar 033-2584727, door een mail te sturen naar info@vanderweckvloeren.nl of door het online contactformulier in te vullen. We helpen u graag verder met het vinden van de perfecte gordijnen voor uw huis in Baarn!