Goedkoop laminaat

Op zoek naar laminaat in de aanbieding?

Bent u op zoek naar goedkoop laminaat? Breng dan een bezoekje aan laminaatwinkel van der Weck vloeren. Bij ons vindt u precies die laminaatvloer die u wenst. Omdat wij all-in laminaat aanbieden, bent u bij ons zeer goedkoop uit. Zo geniet u automatisch van onze vakkundige legservice. Ook hoeft u geen extra kosten te betalen voor een ondervloer en de plakplinten. Dit zit allemaal in onze scherpe prijs inbegrepen! Kom snel langs en schaf kwalitatief doch goedkoop laminaat bij ons aan!

Van der Weck Vloeren

Contactgegevens

Noordewierweg 97
3812DC Amersfoort

033-2584727
info@vanderweckvloeren.nl

Openingstijden

Dinsdag 10:00 – 16:00
Woensdag 10:00 – 16:00
Donderdag 10:00 – 18:00
Vrijdag 10:00 – 18:00
Zaterdag 10:00 – 18:00

Neem contact op

Laagste prijs garantie

Quickstep en Hoomline dealer

10 jaar fabrieksgarantie

CBW erkend

Hoe wij zo goedkoop kunnen zijn

Wij leggen u graag uit hoe het mogelijk is dat wij, zeker ten opzichte van andere laminaatwinkels, zo goedkoop kunnen zijn. Andere winkels adverteren vaak dat ze uw laminaat gratis leggen. Maar dan hebben ze het ook alleen maar over het leggen! Zodra u wenst een laminaatvloer te kopen bij zo’n winkel die vloeren ‘in de aanbieding gooit’, blijkt dat u nog vele extra kosten moet maken voor de plakplinten en de ondervloer. Zo bent u stiekem stukken duurder uit dan u aanvankelijk gebudgetteerd had! Onze laminaatwinkel probeert u niet te verleiden met zo’n misleidende aanbieding. Onze vloeren koopt u altijd inclusief ondervloer, plakplinten en vakkundige legservice. De prijs die u op het pakket ziet staan, is ook het enige bedrag dat u betaalt!

Ons aanbod in laminaat

Bij van der Weck kunt u laminaatvloeren van de merken Quick-Step en Hoomline kopen. Quick-Step biedt u een zeer ruime keuze in zowel verschillende soorten houtdessins, plankformaten, kleuren, texturen en groeven. Voor ieder interieur is er wel een passende laminaatvloer. Of u nou van modern of traditioneel houdt. Ook de Hoomline laminaatcollectie bestaat uit diverse stijlen. Deze exclusieve, in Europa geproduceerde, laminaatvloeren zijn voorzien van een modern, actueel decor. U kunt tevens kiezen uit verschillende overlays, van mat tot embossed. Weet u al wat voor een vloer u wenst? Schaf deze bij ons aan en laat onze volledig opgeleide specialisten uw vloer leggen. Goedkoop, vakkundig en duurzaam.

Kwalitatief doch goedkoop laminaat in de aanbieding!

Bent u op zoek naar mooi, kwalitatief laminaat in de aanbieding? Kom dan langs bij laminaatwinkel van der Weck vloeren. Wij helpen u graag en goedkoop aan een prachtige laminaatvloer van Hoomline of Quick-Step. Bovendien betaalt u bij ons geen extra kosten voor de ondervloer, de plakplinten en onze vakkundige legservice! Bel naar 033-2584727, stuur een mail naar info@vanderweckvloeren.nl of breng een bezoekje aan onze showroom in Amersfoort. Wij helpen u graag aan prachtig, kwalitatief doch goedkoop laminaat!