Elektrische vloerverwarming

Overal gelijkmatige temperatuur met elektrische vloerverwarming

Met elektrische vloerverwarming in huis geniet u altijd van gelijkmatige warmte in elke ruimte. Lijkt het u geen heerlijk idee om voor altijd verlost te zijn van koude voeten en tegelijkertijd te genieten van heerlijk comfortabele warmte, waar in huis u zich ook bevindt? Dan bent u niet de enige. Want steeds meer mensen kiezen voor elektrische vloerverwarming bij Van der Weck. U leest op deze pagina meer over elektrische vloerverwarming. Uiteraard kunt u ook direct contact met ons opnemen voor meer informatie.

Wat is elektrische vloerverwarming?

Elektrische vloerverwarming is een vorm van verwarming die elektrische elementen in de vloer gebruikt om de ruimte te verwarmen. Met elektrische vloerverwarming verwarmt u een goed geïsoleerd huis veel gelijkmatiger, constanter en milieuvriendelijker dan met radiatoren. U bespaart hiermee op uw gasverbruik, omdat u hierdoor de thermostaat één tot twee graden lager kunt zetten.

ezgif.com-gif-maker (1) kopie
Afspraak is afspraak
Meet- en montage service
Interieuradvies op maat
CBW erkend

Verwarming en isolatie in één

Elektrische vloerverwarming maakt gebruik van zeer dunne verwarmingsfolie die in zeer comfortabele homogene verwarming voorziet. Met dank aan deze speciaal toegepaste koolstofvezel vulling is de levensduur meer dan 30 jaar. Elektrische vloerverwarming met folie werkt uitstekend onder een pvc-vloer of marmoleum vloer, omdat door deze materialen de warmte uit de vloer direct omhoog gaat in de kamer. Bij laminaat, hout, of een andere vaste vloerbedekking zal uw verbruik iets hoger zijn, maar dat maakt het nog steeds zeer de moeite waard. Hierover kunnen we u uitstekend adviseren en informeren.

Bezoek onze showroom!

Wilt u direct meer informatie of de mogelijkheden weten? Vrijblijvende offerte ontvangen of een deskundig advies op maat? Maak dan eenvoudig online een afspraak. We zullen vervolgens zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Voordelen van elektrische vloerverwarming

De belangrijkste voordelen van elektrische vloerverwarming zijn dat het een efficiënte manier is om een ruimte te verwarmen en dat het gemakkelijk te installeren is. Omdat de warmte gelijkmatig wordt verspreid over de vloer, is er minder kans op koude plekken in de ruimte en kan de luchttemperatuur op een lager niveau gehouden worden. Dat levert een aantrekkelijke energiebesparing op. Bovendien is elektrische vloerverwarming stil en produceert het geen afvalproducten, wat het aantrekkelijk maakt voor mensen met gezondheidsklachten of voor als u milieubewust bezig wilt zijn. We hebben alle voordelen van elektrische vloerverwarming puntsgewijs voor u op een rijtje gezet:

  • Geen radiatoren de ruimte, maar verwarming in de vloer
  • Efficiënter, en daardoor minder, energieverbruik
  • Prettige omgevingswarmte
  • Nooit meer koude voeten!
  • Levensduur van meer dan 30 jaar!

Maak snel een afspraak voor elektrische vloerverwarming

Wilt u meer weten over elektrische vloerverwarming in uw woning en over de installatie daarvan? Neem gerust contact met ons op. Bel naar 033-2584727 stuur ons een mail via info@vanderweckvloeren.nl.