Eijffinger behang

Het mooiste en beste behang van Eijffinger

Als u op zoekt bent naar topkwaliteit behang in de mooiste prints, dessins en kleuren, dan kunt u bij Van der Weck Vloeren uw hart ophalen. Want bij ons kunt u terecht voor Eijffinger behang. Dit merk is al ruim honderd jaar bezig met de ontwikkeling en productie van de mooiste dessins en interieurstoffen. Zij maken graag uw en onze wereld mooier. Eijffinger combineert creativiteit met nieuwsgierigheid om voortdurend vernieuwend bezig te zijn. En dat ziet u terug in hun topkwaliteit behang. Kom voor inspiratie dus gerust lang in onze showroom in Amersfoort voor inspiratie en advies over het mooie Eijffinger behang.

0011020_307345_hover

Behang collectie van nu!

Voordat ze bij Eijffinger behang op de markt brengen, weten ze al precies welke trends er in ontwikkeling zijn en wat mensen drijft en inspireert. Dat is altijd het uitgangspunt als ze bij Eijffinger behang ontwikkelen dat hierbij aansluit. Daarom komen zij altijd met een behangcollectie die met beide voeten in het hier en het nu staat.

Eijffinger behang Black & Light

Wie niet bang is voor het contract tussen zwart en wit aan de muur, wordt zeer vrolijk van de Black & Light collectie van Eijffinger Behang. Sierlijke patronen, pakkende teksten en ruige prints vormen een afwisselend geheel in dit behang. Het wordt veel gebruikt in kantoorruimtes en woon- en slaapkamers, maar ook in de horeca wordt het zeer gewaardeerd.

Bezoek onze showroom!

Wilt u direct meer informatie of de mogelijkheden weten? Vrijblijvende offerte ontvangen of een deskundig advies op maat? Maak dan eenvoudig online een afspraak. We zullen vervolgens zo snel mogelijk contact met u opnemen.

0010169_wallpower-circles-300332

Bold collectie

De Bold collectie van Eijffinger Behang is bij veel mensen wel bekend. Deze collectie behang springt in het oog door de tijdloze designs met strakke lijnen, krachtige patronen en stevige kleuren. Lef en gelaagdheid komen hier samen met gedurfde ruiten en een combinatie van stoer en chic.

Behang voor de kinderkamer

De kinderen worden bij Eijffinger Behang zeker niet vergeten. Zo is de speelse Eijffinger Rice 2 collectie een feest van kleuren en prints die de allerkleinsten onder ons zeer aanspreekt. Vrolijke stippen, bloemenprints in diverse groottes of toch een behang met speelse tijgers? Kom kijken, met de kinderen, in onze showroom en ontdek het leukste kinderbehang van Eijffinger. Bij Van der Weck vloeren hebben we een zeer vrolijke collectie.

Afspraak is afspraak
Meet- en montage service
Interieuradvies op maat
CBW erkend

Gemak van vliesbehang van Eijffinger

Eijffinger Behang is doorgaans vliesbehang, ofwel behang gemaakt van smartpaper. Dit is behang met een papieren of een vinyl toplaag. Vliesbehang is sterker dan de meeste andere behangsoorten, waardoor het ook veel makkelijker op de muur is aan te brengen.

Eijffinger Behang voor uw interieur?

Bent u benieuwd naar de behangsoorten van Eijffinger die bij Van Der Weck Vloeren verkrijgbaar zijn? Kom dan gerust langs in onze showroom in Amersfoort om ons Eijffinger Behang te bekijken. Als u sowieso meer wilt weten over ons behang aanbod, kunt u altijd contact met ons opnemen via 033 25 84 727 of stuur een e-mail naar info@vanderweckvloeren.nl.

0010462_300905_hover_800