Duettes Amersfoort

Van der Weck Vloeren Amersfoort: voor stijlvolle duettes

Maak van uw woning een stijlvol thuis met veel sfeer door uw interieurs te verrijken met praktische duettes, ook wel dupli-gordijnen genoemd. De mooiste duettes vindt u bij Van Der Weck Vloeren in Amersfoort. Wij zijn specialist op het gebied van vloeren, gordijnen, raamdecoratie en traprenovatie. De duettes die wij leveren staan bekend om hun uitstekende kwaliteit, functionaliteit en prachtige uiterlijk. Onderstaand leest u meer over ons assortiment duettes. U kunt natuurlijk ook direct contact met ons opnemen voor meer informatie. Of breng voor inspiratie en advies over onze duettes een bezoek aan onze showroom in Amersfoort.

Topkwaliteit duettes bij Van der Weck Vloeren

Duettes worden, naast dupli-gordijnen, ook wel dubbele plissés met honingraat genoemd. Duettes bestaan dan ook uit een dubbel geplooide stof met een honingraat structuur. In tegenstelling tot ’gewone’ plisségordijnen zijn bij duettes de koorden niet zichtbaar. Bovendien werkt het de honingraat vorm in duettes isolerend. De lucht wordt hierdoor vastgehouden in de lagen, waardoor een perfecte isolatielaag ontstaat. Zo houdt u met duettes zowel koude als warme lucht naar wens binnen of buiten. Dat is zeker het geval bij duettes met verduisterende stoffen. Die hebben namelijk een isolerende folie aan de binnenkant.

Kies voor stijlvolle en isolerende duettes

Bij Van der Weck Vloeren in Amersfoort kunt u terecht voor duettes in veel kleurstellingen. Daarnaast kunt u kiezen voor lichtdoorlatende of verduisterende duettes. Wilt u graag meer weten over duettes? Neem dan gerust contact met ons op en laat u over duettes in Amersfoort uitgebreid informeren door een van onze specialisten. Voor elk interieur hebben we bij Van der Weck Vloeren in Amersfoort passende duettes.

Voordelen van duettes op een rijtje

  • Regulering warmte & licht: de honingraat-vorm van duettes houdt lucht vast en zorgt zo voor optimale isolatie. Door te kiezen voor meer of minder transparante stof, is ook de lichtinval optimaal te reguleren.
  • Vele vormen mogelijk: met een Duette bent u niet gebonden aan vierkante of rechthoekige vormen. Er zijn veel vormen mogelijk. Dus ook voor dat hoge dakraam in de nok van uw dak is een Duette mogelijk.
  • Diverse bedieningsopties: kies voor LiteRise®, Smartcord, elektrische bediening of ‘gewoon’ met een koord. Kies de bediening die bij u past!

Duettes in Amersfoort kopen

Wilt u meer weten over de mogelijkheden, de kwaliteit en het aanbod van onze duettes in Amersfoort? Of wilt u een geheel vrijblijvende offerte aanvragen voor het op maat laten maken van duettes? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op deze website, of bel 033-258 47 27. Mailen kan ook naar info@vanderweckvloeren.nl. Voor topkwaliteit duettes in Amersfoort gaat u naar Van der Weck Vloeren.

Informatie aanvragen
Vul onderstaand formulier in voor een vrijblijvende offerte of om uw wensen te bespreken.